Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kookworkshop in Enschede: boek een gezellig avondje uit bij De Kokkerette

Aangeboden door De Kokkerette 30 januari 2019

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit met vrienden, familie, collega’s of voor een vrijgezellenfeest? Boek dan een kookworkshop bij De Kokkerette in Enschede. Tijdens dit avondvullende programma zet jij de mooiste gerechten op tafel.

Kookworkshop in Enschede

Bij De Kokkerette kun je niet alleen terecht voor huisgemaakte maaltijden en uiteenlopende Italiaanse delicatessen, maar ook voor een gezellige kookworkshop in Enschede. Deze kookworkshops zijn ontstaan uit de passie voor lekker koken en worden door de zussen Brigitte en Yvonne zelf gegeven. De kookstudio is ruim opgezet en biedt ruimte aan maximaal twintig personen.

Private dining

Na ontvangst met een glaasje prosecco en een hapje krijg je uitleg van de chef over het 4-gangenmenu en het programma. Daarna word je opgedeeld in verschillende groepjes, waarbij iedere groep aan een bepaalde gang werkt. Uiteraard gebeurt dit onder het genot van een hapje en een drankje. Na het bereiden kun je in de stijlvolle private dining room genieten van je zelfbereide diner.

kookworkshop de kokkerette 12

Reserveren

De kookworkshops kunnen geboekt worden voor minimaal acht en maximaal twintig personen. Je kunt kiezen uit een vier-gangenmenu voor 75,- euro of een drie-gangenmenu voor 65,- euro. Daarnaast is private dining ook mogelijk. Dan wordt er een heerlijk diner voor je gekookt waarvan je kunt genieten in de sfeervolle eetkamer.

Nieuwe thema’s

Naast kookworkshops voor groepen biedt De Kokkerette ook kookworkshops op inschrijving met elke keer een nieuw thema, zoals tapas maken, vleessnijtechnieken, bereiden van schaal- en schelpdieren, pasta’s maken en meer. Via social media en nieuwsbrieven houden ze je op de hoogte van de diverse workshops op inschrijving.

Heb je een specifieke vraag of wens of wil je verdere informatie? Neem gerust contact op via 053-7400180 of [email protected].


Meer over De Kokkerette ontdekken?

De Kokkerette restaurants en horeca

Geopend11:00 - 19:00

Deurningerstraat 19-21, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.