Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koken als een topchef? Deze nieuwe bistrobox is vanaf nu verkrijgbaar in Enschede

Aangeboden door Bistrobox 29 oktober 2020

We mogen een nieuw concept verwelkomen in onze regio: de bistrobox. Een box met koelverse en direct gevacumeerde producten waardoor je heel makkelijk een topmaaltijd op tafel tovert die helemaal vers is. Wij van de redactie probeerden de box alvast voor je uit.

De bistrobox is gevuld met fantastische gerechten die zijn (voor)bereid door topchefs uit Twente. De producten worden koelvers en direct vacuüm verpakt zodat de kwaliteit en versheid van de ingrediënten gewaarborgd blijft.

Wij hebben een box met kalfssukade mogen proberen en zijn echt enthousiast! Het kost weinig tijd, dit komt omdat de jus bijvoorbeeld al 24 uur is ingekookt, het vlees is gegaard en al het snijwerk al is gedaan. In elke box vind je makkelijk te volgen stappenplan.

Alleen opwarmen

Het enige dat je hoeft te doen is het gerecht opwarmen, via de oven of au bain-marie. Het gerecht is zo klaar en echt iedereen kan dit. In de box zit een namelijk een makkelijke handleiding en het is al voorbereid. Bistrobox maakt gebruik van zoveel mogelijk verse lokale biologische producten waarbij alleen kwaliteit hoog in het vaandel staat. En dat de box gevuld is met lokale producten is een groot pluspunt. Juist in deze tijd waarin ondernemers elke steun kunnen gebruiken!

Tekst gaat verder onder foto.

Wat zit er eigenlijk in de bistrobox?

De boxen zijn voor twee personen. In de eerste box zit een crudité atjar met een heerlijk desembrood en ambachtelijke knoflooksaus. Als chefgerecht zit er een langzaam gegaarde kalfssukade in, jus van kruidkoek met een mousseline van knolselderij en crumble van hazelnoot. Voor bij de koffie vind je in de box nog een lekkere verrassing! Loopt het water je al in de mond?

En dit vonden wij ervan…

Het desembrood was heerlijk knapperig en de knoflooksaus lekker romig en goed van smaak. De mousseline van knolselderij was overheerlijk evenals de kalfssukade. Het vlees was supergaar en de jus past er perfect bij. Een lekkere wijn erbij en genieten maar! En de verrassing bij de koffie was heerlijk. Al met al is de box een dikke aanrader, ook omdat de bereidingstijd echt niet langer dan een kwartier is! Dus pak je mooiste servies erbij, steek een paar kaarsen aan en dek te tafel. Want nu we zelf niet meer uit eten kunnen gaan, moeten we er thuis maar het beste van maken!

Waar verkrijgbaar?

De bistrobox voor twee personen kost €29,95 en is vanaf donderdag 29 oktober bij verschillende verkooplocaties in de regio verkrijgbaar. In Enschede kun je de box afhalen bij De Kokkerette en Keurslagerij Huuskes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bistrobox. Meer over Bistrobox ontdekken?

adv.