Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klein maar fijn: MultiVlaai heeft nieuwe minivlaaitjes in het assortiment!

Aangeboden door MultiVlaai 3 juni 2020

Is er iemand geslaagd, heb je iets te vieren of heb je gewoon zin in iets lekkers? Bestel dan een paar minivlaaien van MultiVlaai. Het assortiment is uitgebreid met een aantal nieuwe smaken en ze kosten slechts €2,95 per stuk.

Op donderdag 4 juni worden de geslaagden bekend gemaakt. Zo’n feestelijk moment mag je natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom is een heerlijke vlaai een uitstekend idee. Of je nu kiest voor een frisse vlaai, een prachtige dripcake of een taartje uit The Real American Bakery-lijn, MultiVlaai heeft het in huis!

Om je vingers bij af te likken

De minivlaaien zijn al langer verkrijgbaar bij MultiVlaai, maar sinds kort is het recept verbeterd én zijn er nieuwe smaken toegevoegd aan het assortiment. Je kunt kiezen uit Raspberry, Lemon, Red Velvet, Snickers, Milka en Oreo. Snijd de minivlaaien doormidden zodat je verschillende smaken uit kunt proberen, of peuzel hem helemaal zelf op. Het is jouw feestje 😉

minivlaai van multivlaai
De smaken Lemon, Raspberry en Red Velvet zijn nieuw in het assortiment

Geslaagd taart van MultiVlaai

Naast de minivlaaien zijn de geslaagd taarten ook een tof idee. Ze worden inclusief vrolijke heliumballon bij de geslaagde thuis bezorgd. Is dit nog niet feestelijk genoeg? Voeg dan een persoonlijke foto aan de taart toe. Deze afbeelding wordt bovenop de slagroomtaart geplaatst en is eetbaar.

Prachtige nieuwe locatie aan de Kuipersdijk

MultiVlaai is een maand geleden verhuisd en zit nu in een groter pand aan de Kuipersdijk. De winkel is ruim opgezet, je kunt nu ook aan een tafeltje plaatsnemen voor een kop koffie en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Ook eigenaresse Lora en haar team zijn ontzettend blij met de nieuwe locatie. “We krijgen alleen maar positieve reacties van onze klanten. Onze producten komen veel beter tot z’n recht en de winkel is erg ruim en heel licht. Wij zijn superblij met deze verhuizing!”

Lees ook

drip cake stroopwafel

Van bokkenpootjes drip cake tot blueberry cheese brûlée: deze Instagram-waardige taarten wil je hebben!

Heb jij binnenkort iets te vieren? Dan mag een lekkere en Instagram-waardige taart natuurlijk niet o...
vegan taartje Multivlaai

Deze vegan taartjes van MultiVlaai móet je proeven

Soms zijn er van die lekkernijen verkrijgbaar die je echt een keer geprobeerd moet hebben. En de veg...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door MultiVlaai. Meer over MultiVlaai ontdekken?

MultiVlaai bakkers

Gesloten08:00 - 17:00

Kuipersdijk 55, Enschede

Bekijk meer:bakkers

adv.