Het IENS Festival: bij deze restaurants eet je met 50% korting

Door Rebecca de Graaf 24 oktober 2017

Uiteten gaan is heerlijk, maar voor de helft van de prijs smaakt het uiteraard nog beter. IENS start aankomende maand het eerste IENS Festival. Dit is een online campagne, waarbij restaurants bezoekers voordelig laten kennismaken met hun keuken. Van 26 oktober tot en met 30 november geven honderden restaurants in heel Nederland vijftig procent korting op de gehele rekening aan gasten die reserveren via iens.nl of de IENS app. Wij zochten alvast voor je uit welke restaurants in de omgeving van Enschede meedoen aan deze actie.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Restaurant Hoge Boekel

restaurant-hoge-boekel
Foto: Facebook Restaurant Hoge Boekel

In Enschede zelf doet slechts een restaurant mee met het IENS Festival. In een groene omgeving is het Restaurant Hoge Boekel gevestigd. Het is een bistro waar je onder andere biefstuk, schnitzel en spareribs kunt eten.

De Heerlijckheid

de-heerlijckheid
Foto: Facebook De Heerlijckheid

Net buiten Enschede zit De Heerlijckheid gevestigd. Het restaurant kenmerkt zich door haar Franse en Twentse invloeden. De vleesgerechten zijn het uithangbord van dit restaurant, maar je kunt hier ook prima terecht voor mosselen, tonijn en zelfs kikkerbillen!

Balkan

balkan
Foto: Facebook Balkan

Het laatste restaurant dat in de omgeving van Enschede meedoet, is Balkan. Het is een mediterraans restaurant waar oost-Europese gerechten geserveerd worden, zoals goulash, Russische eieren en Sabac schotels. Dit restaurant is net zoals De Heerlijckheid gevestigd in Hengelo.

Ben je benieuwd welke restaurants er nog meer meedoen? Kijk dan op de website van IENS voor een volledig overzicht. Wie weet zit er nog iets leuks tussen wanneer je een dagje uit gaat naar Amsterdam. Je kan anders ook zonder deze actie nog kiezen uit een van de beste restaurants in Enschede volgens IENS.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.