Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Horeca dicht? Dan laat je jouw maaltijd toch lekker bezorgen

Aangeboden door Brasserie Willemientje 14 oktober 2020

Alle horeca moet voor minstens twee weken de deuren weer sluiten. Dat heeft het kabinet tijdens de persconferentie van dinsdag 13 oktober bekend gemaakt. Eigenaresse Esmé Sassen van Brasserie Willemientje gaat echter niet bij de pakken neerzitten: “Als wij tijdelijk geen gasten mogen ontvangen, dan bezorgen we onze maaltijden toch gewoon aan huis?”

Van heerlijke stampotten en huisgemaakte erwtensoep tot vegan maaltijden en rijkelijk belegde burgers: het staat allemaal op de menukaart van Brasserie Willemientje. Want naast de uitgebreide lunchkaart kun je hier sinds een aantal maanden ook dineren.

Bezorging en afhaalmogelijkheden

Even lekker buiten de deur lunchen of dineren zit er dus voor de komende tijd niet in, maar Brasserie Willemientje blijft gewoon doordraaien. Niet in de gebruikelijke vorm, want Esmé en haar team zullen zich wederom gaan richten op de bezorging van maaltijden.

Daarnaast is deze horecazaak ook van dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 uur en 20.00 uur geopend voor het afhalen van broodjes en avondeten. Ook staan ze op zaterdag en zondag buiten voor de zaak met huisgemaakte soepen, salades, sauzen en broodjes om mee te nemen.

Verder kun je iedere week een ander weekmenu bij Brasserie Willemientje bestellen. Dit kost €16,50 en hiervoor krijg je een voorgerecht én een hoofdgerecht. Zowel de gewone variant van het weekmenu is te bestellen evenals de vegan variant.

Veel vegan opties

De jonge ondernemer vindt het belangrijk dat niet alleen vlees- en visliefhebbers genoeg te kiezen hebben, maar ook vegetariërs en veganisten. Daarom kun je van veel gerechten ook de vegetarische of veganistische variant bestellen. Denk bijvoorbeeld aan de vegetarische variant van een kipsaté, schnitzel of visstukjes. Of bestel een nieuw gerecht van de kaart met herfst- en winterspecials, zoals heerlijke bospaddenstoelensoep of stamppot boerenkool met vegatarische spekjes.

Zo kun je bestellen

Een lekkere stamppot kost slechts €12,50 en hierbij kun je kiezen uit een gehaktbal, rookworst of vega spekjes. De meeste hoofdgerechten kosten maar €15,- en bijgerechten zoals frietjes, gebakken aardappelen en groentes zijn bij de prijs inbegrepen. Bestellen kan tot 19.30 uur en dit kan door te bellen naar 053-4301637. Het is ook mogelijk om een bestelling via Thuisbezorgd te plaatsen. Eet smakelijk!

De bacon & cheese burger met kaas, spek, tomaatjes, piri piri ketchup, avocado en tortilla chips
Bij Brasserie Willemientje kun je uit tien verschillende burgers kiezen.

Lees ook:

Esmé Brasserie Willemientje

Brasserie Willemientje: waar je gezellig kunt lunchen én dineren

Dat je bij Brasserie Willemientje kunt lunchen, wist je waarschijnlijk al. Maar deze horecazaak is m...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Brasserie Willemientje. Meer over Brasserie Willemientje ontdekken?

Brasserie Willemientje lunch

Gesloten10:00 - 21:00

De Heurne 16a, Enschede

Bekijk meer:lunch

adv.