Groepsarrangement: zóveel lekkers krijg je voor €24,75 p.p.

Aangeboden door Mexicaans restaurant The Saloon 5 juni 2019

Staat er binnenkort een familiediner, groepsuitje of vrijgezellenfeest op de planning? Reserveer dan nu een groepsarrangement bij The Saloon in Enschede.

The Saloon

Wie al eens uiteten is geweest bij Mexicaans restaurant The Saloon weet dat je hier compleet in de watten wordt gelegd. Gastheer Benjamin en zijn team zorgen ervoor dat het hun gasten aan niets ontbreekt. “Onze gasten moeten gewoon van begin tot eind genieten,” zegt de Enschedeër enthousiast.

the-saloon-1

Groepsarrangement

Of je nu gezellig komt dineren met je partner of met een grotere groep, bij dit sfeervolle restaurant is het allemaal mogelijk. Speciaal voor grotere gezelschappen kun je het Tex Mex menu reserveren, maar de menukaart is sinds kort ook uitgebreid met een nieuw groepsarrangement. Kosten: slechts 24,75 euro per persoon en hiermee krijg je de mogelijkheid om vrijwel iedere specialiteit van dit restaurant uit te proberen.

De beste kwaliteit voor een klein prijs

Dit groepsarrangement bestaat uit een drie gangen. Als voorgerecht worden er uiteenlopende Mexicaanse tapas geserveerd en het hoofdgerecht bestaat uit het Tex Mex menu. Houd nog wel wat ruimte over voor het toetje, want het diner wordt afgesloten met een ijsfantasie óf met koffie en een likeurtje.

groepsarrangement tex-mex-menu-the-saloon
Het Tex Mex menu van The Saloon

“We bieden geen kant-en-klare gerechten aan, maar alles wordt vers bereid. Ook wanneer je een bepaalde voedselallergie hebt of zwanger bent, hebben we alternatieven voor je. Ik heb laatst nog een gast meegenomen naar de keuken. Zeg me maar wat je niet lust en ik maak een speciaal bordje voor je klaar!”

Ziet er goed uit toch? Via deze link reserveer je eenvoudig een tafeltje.

Mexicaanse tapas van The Saloon
Foto: The Saloon
benjamin-the-saloon-enschede

Benjamin: “Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat iedere gast vermaakt wordt”

Een geslaagd avondje uit eten wordt niet alleen bepaald door de kwaliteit van de gerechten, maar ook...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mexicaans restaurant The Saloon. Meer over Mexicaans restaurant The Saloon ontdekken?

Mexicaans restaurant The Saloon mexicaanse restaurants

Nu gesloten16:30 - 22:30

Walstraat 63, Enschede

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

adv.