Geslaagde opening van de Twentsche Foodhal

Door Rebecca de Graaf 4 november 2017

Het is zover: de Twentsche Foodhal is op 4 november officieel geopend. Wat was het gezellig druk op de eerste dag! Je hebt al bij onze sneak preview een klein beetje kunnen zien hoe de nieuwste hotspot er vanbinnen uitziet, maar uiteraard delen we ook graag het eindresultaat met je. 

Zoveel lekkers

Wanneer je de Twentsche Foodhal binnenstapt, worden je zintuigen gelijk op de proef gesteld. Er is zoveel lekkers verkrijgbaar! Heerlijke spareribs, authentieke rendang, frietjes van zoete aardappel en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Iedere keuken heeft een breed aanbod aan gerechten. Dus of je nu van vlees, vis, vegetarisch of zuivel houdt, er is voor ieder wat wils.

Alleen pinnen

Per keuken reken je het gerechtje af. De gemiddelde prijs is zo’n 6,50 euro. Er is ook een bar aanwezig, want van zoveel lekkers word je uiteraard dorstig. Wat wel handig is om te weten, is dat je bij de Twentsche Foodhal alleen met pin kunt betalen. Het is dus niet nodig om contant geld mee te nemen.

Verschillende zitplaatsen

Er zijn verschillende zitjes aanwezig. Je kunt plaatsnemen aan lange tafels, relaxte zitzakken of luxe barkrukken. Ook is er voor de kinderen een speciale hoek ingericht waar ze heerlijk kunnen spelen. Naast al het lekkere eten, is de sfeer ook goed. Tijdens de opening van de Twentsche Foodhal werden bezoekers getrakteerd op gezellige muzikale optredens.

 

 


Meer over Twentsche Foodhal ontdekken?

Twentsche Foodhal restaurants en horeca

Nu gesloten09:00 - 17:00

Hoge Bothofstraat 45, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.