Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Dit cateringsbedrijf in Enschede maakt jouw feest onvergetelijk

Aangeboden door De Kokkerette 15 april 2019

Of je nu een groots feest organiseert of het lekker kleinschalig houdt, een verzorgde catering maakt ieder feest compleet. Wist je dat De Kokkerette ook catering op locatie verzorgd? Van luxe thema buffetten tot uitgebreide barbecues, alles is mogelijk.

De Kokkerette

Je kent De Kokkerette aan de Deurningenstraat waarschijnlijk al van de maaltijdservice of de gezellige kookworkshops, maar daarnaast bieden zij ook catering op locatie aan. De zussen Brigitte en Yvonne hebben veel liefde voor koken en het werken met pure producten. Deze passie is er met de paplepel ingegoten, want hun ouders hebben jarenlang een traditionele slagerij en maaltijdservice in Hengelo gehad. Hun vader helpt dan ook regelmatig een handje mee in de zaak van zijn dochters.

kokkerette catering 1
De Kokkerette verzorgt catering op locatie

Echt een beleving

Catering is meer dan het bereiden en klaarzetten van heerlijk eten, het gaat om de hele beleving. Zo beschikt De Kokkerette over een gave OFYR vuurschaal barbecue en dit geeft jouw feestje net die extra touch. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die je gebruikt als een soort tepanyaki of plancha. Vanuit het midden straalt de warmte in een vloeiend verloop uit naar de buitenzijde, waardoor de plaat meerdere kooktemperaturen heeft.

Regio Twente

Via deze link vind je een overzicht van een aantal mogelijkheden, maar alles kan naar wens worden aangepast. Heb je bepaalde dieetwensen of wil je juist een healthy buffet? De zusjes denken graag met je mee. Zij verzorgen in heel regio Twente catering op locatie. Ook is het bij De Kokkerette mogelijk om luxe borrelplanken te bestellen of voor een hapjes buffet te kiezen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Kokkerette. Meer over De Kokkerette ontdekken?

De Kokkerette restaurants en horeca

Geopend11:00 - 19:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Deurningerstraat 19-21, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.