Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Enschede

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Enschede. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Koopjes scoren op de Mega Vlooienmarkt

rommelmarkt
Foto ter illustratie: Unsplash

De dure decembermaand staat weer voor de deur, dus een financiële meevaller kun je dan wel gebruiken! Bezoek daarom in het laatste weekend van november de Mega Vlooienmarkt bij Hangar 11. Hier scoor je de mooiste sinterklaas- en kerstcadeaus voor een klein prijsje.

Rondje Roombeek

finley
Foto: FINLEY

Maak op zondagmiddag een heerlijke wandeling door de wijk Roombeek. Deze wijk heeft ontzettend veel te bieden qua geschiedenis, architectuur en cultuur. Sluit de middag af bij Gastrobar Bij Rozendaal voor een hapje en drankje. Tip: ze schenken hier ook FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale. Dit zijn heerlijk volwassen frisdranken met een subtiel bittertje.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Bowlen

bowling-2585600_1280
Foto ter illustratie. Bron: Pixabay

Trommel je vrienden op en ga op zondagmiddag gezellig samen bowlen. Bestel er een lekker bittergarnituurtje en een drankje bij en laat de strijd om de eerste plaats beginnen! Wil je scherp blijven tijdens je game en daarom even geen alcohol drinken? Bij Starballs schenken ze ook FÏNLEY, een non-alcoholisch alternatief.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.