Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Enschede

Aangeboden door FÏNLEY 9 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Enschede op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!  

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Brasserie De Kater

de kater terras enschede

Heb je geen zin om op zaterdag in de drukte te winkelen? Gelukkig heeft Enschede ieder weekend koopzondag! Na een geslaagde shopsessie kun je bij een van de gezellige horecazaken aan de Oude Markt nog even borrelen. Er zitten meerdere horecazaken aan het gezellige plein, zoals bijvoorbeeld Brasserie De Kater. Dit gezellige café met hun bekende zwarte kater als logo is ruim opgezet, dus neem gerust je gezin mee voor wat quality time.

Op hun uitgebreide borrelkaart vind je onder andere heerlijke nacho’s uit de oven en een Italiaans plankje. Wil je even geen alcohol drinken, maar heb je wel zin in een lekker drankje? Ze hebben hier onder andere FÏNLEY op de drankenkaart staan. Dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van een Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas, dus dat maakt het feestje helemaal compleet.

Café Sprakel

fietsers café sprakel
Foto: Facebook Café Sprakel

De zondagmiddag leent zich ook uitstekend voor een flinke wandeling of een mooie fietstocht. Zoek bijvoorbeeld de buitengebieden van Enschede op, zoals het Aamsveen en het Buurserzand. Of maak een mooie wandeling bij Hof Espelo. Wil je tussendoor even bijkomen met een hapje en een drankje? Langs de verschillende wandel- en fietsroutes rondom Enschede vind je tientallen horecagelegenheden, zoals Café Sprakel in Lonneker. Ook hier hebben ze FÏNLEY op de kaart staan, dus je kunt na deze rustpauze weer fris en fruitig op de fiets stappen.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Moeke

Moeke Enschede
foto: Moeke Enschede

De ZoMiBo is natuurlijk een fijn moment om even bij te kletsen met vrienden en familie, maar je kunt ze ook uitdagen met een bordspelletje! Er zitten meerdere cafés in Enschede waar je een bordspel kunt spelen, zoals bijvoorbeeld bij Moeke. Spreek met elkaar af dat de winnaar een lekker drankje krijgt. Geen zin in alcohol? Probeer dan de frisse FÏNLEY Mojito.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.