Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feestje! Moeke Enschede viert 1-jarig bestaan en dit krijg je allemaal gratis

Aangeboden door Moeke 26 maart 2019

Op donderdag 28 maart 2019 bestaat Moeke Enschede 1 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom trakteert Moeke de hele dag door op wat lekkers én is er ’s avonds gezellige live muziek.

Moeke

Een sfeervol interieur, vriendelijk personeel, een uitgebreide lunch-, diner- en borrelkaart en de hele dag door zonnig terras. Bij Moeke is het altijd goed vertoeven! Of je nu alleen komt voor een kopje koffie of om uitgebreid te tafelen, bij Moeke is alles mogelijk. “Het moet voor onze gasten een feestje zijn om hier te komen, waarbij we veel aandacht hebben voor de kleine details. Het gaat ons niet alleen om de kwaliteit van onze producten, maar om de gehele beleving,” zegt de bedrijfsleider enthousiast.

1-jarig bestaan

Op 28 maart is het een jaar geleden dat Moeke haar deuren opende aan de Oude Markt in Enschede. Het horecabedrijf heeft sinds een aantal maanden ook de bovenverdieping geopend. Alles is nu voor elkaar en tot in de puntjes uitgewerkt. De bovenverdieping is even knus en gezellig als de begaande grond en het zonnige terras is verdubbeld naar zo’n 210 zitplaatsen.

Wie jarig is trakteert

Voor iedereen die op donderdag 28 maart langskomt bij Moeke, krijgt tussen 10.00 uur en 12.00 uur een gratis appeltaart bij de koffie. Daarnaast krijgt iedere gast op deze dag tussen 12.00 uur en middernacht een lekker glaasje bubbels om te proosten op het 1-jarig bestaan. Ook gaat Moeke de hele dag rond met bitterballen en andere lekkere hapjes. Tenslotte zorgt Moeke ’s avonds voor gezellige live muziek. Zorg dat je erbij bent!

Foto: Moeke Enschede
foto: Moeke Enschede

Meer over Moeke ontdekken?

Moeke cafés

Gesloten10:00 - 23:00

Oude Markt 8, Enschede

Bekijk meer:cafés

adv.