Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pssst! Dit gebeurt er buiten de openingstijden bij Van Doorn & Doorn

Aangeboden door van Doorn & Doorn 25 juni 2019

Van Doorn & Doorn is zeven dagen per week van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend voor een gezonde lunch, uitgebreide high tea of gewoon een heerlijk kopje koffie. Maar dit betekent niet dat er buiten de reguliere openingstijden niets lekkers klaargemaakt kan worden. Deze horecagelegenheid is namelijk ook de ideale locatie voor feesten en partijen!

Feesten en partijen

Het prachtige interieur van Van Doorn & Doorn is een van hun grootste blikvangers. Zodra je het pand binnenloopt, ervaar je gelijk de huiselijk sfeer. In combinatie met de rustig gelegen locatie, het gastvrije personeel én het Healthy Food with a guilty pleasure-concept is jouw feest sowieso geslaagd!

vandoorn & doorn
Foto: redactie indebuurt Enschede

Van streetfood buffet tot uitgebreide barbecue

Of je nu een jubileum, verjaardag of bedrijfsuitje organiseert, bij Van Doorn & Doorn ben je aan het juiste adres. Zij denken graag met je mee over jouw wensen om een feestelijke avond in te vullen. Van huisgemaakte hapjes tot een viergangendiner, alles wordt op maat gemaakt.

Voor groepen boven de 25 personen biedt dit horecabedrijf verschillende buffetten aan. Kies bijvoorbeeld voor het healthy food buffet met onder andere lasagne van zalm en courgette, loaded fries en een heerlijke quinoasalade. Of reserveer een Italiaans buffet. Ben je gek op foodtruck festivals? Dan is het streetfood buffet echt iets voor jou!

Met dit heerlijke weer ben je natuurlijk zoveel mogelijk buiten en daar past een gezellige barbecue goed bij. Het is een waar feestje voor de echte vleesliefhebber, maar ook aan de vegetariër is gedacht. De bietenburger is een dikke aanrader!

Reserveren

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vind je meer informatie en een overzicht van de prijzen. Neem contact op via 053-230 8000 of stuur een mailtje.

 


Meer over van Doorn & Doorn ontdekken?

van Doorn & Doorn restaurants en horeca

Geopend10:00 - 18:00

Steenbeltweg 48, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.