Van luxe borrelplanken tot compleet kerstdiner: hier bestel je heerlijke lekkernijen voor de feestdagen

Aangeboden door De Kokkerette 1 december 2018

De feestdagen zijn uitermate geschikt om gezellig samen met vrienden en familie te borrelen of te eten. Heb je geen zin om zelf uren in de keuken te staan om de lekkerste hapjes en gerechten op tafel te zetten? Brigitte en Yvonne van De Kokkerette nemen graag wat werk uit handen door heerlijke lekkernijen voor de feestdagen te bereiden.

De Kokkerette

Je kijkt je ogen uit wanneer je deze sfeervolle zaak binnenstapt. Van huisgemaakte maaltijden tot uiteenlopende Italiaanse delicatessen, bij De Kokkerette worden jouw smaakpapillen goed verwend. De Kokkerette is een traiteur, de locatie voor heerlijke (afhaal)gerechten en delicatessen, catering en maaltijdenservice. Daarnaast kun je er ook kookworkshops volgen die door de zussen Brigitte en Yvonne zelf gegeven worden.

Borrelplanken

Tijdens de feestdagen mag er natuurlijk wel iets anders op de borrelplank liggen dan alleen kaas, worst en bitterballen. Bij De Kokkerette kun je een goed gevulde borrelplank bestellen met uiteenlopende luxe hapjes. Denk aan een gevulde wrap met truffel, zalmtartaar met limoendressing en een smaakvolle rivierkreeftencocktail. Deze borrelplank is geschikt voor zes tot acht personen en kost 50,- euro per plank.

De Kokkerette borrelplank

Kerstdiner

De boodschappen doen voor het kerstdiner in een overvolle supermarkt is niet echt ontspannend. Bespaar je deze ergernis en bestel het gehele kerstdiner bij De Kokkerette. Hier vind je koude en warme voorgerechten, meerdere hoofdgerechten (vis, vlees en vegetarisch), bijpassende garnituur en de lekkerste desserts. De gerechten op het kerstmenu zijn deels of volledig bereid, zodat je thuis in een korte tijd een geweldig kerstdiner op tafel hebt staan.

Kerstbrunch

Wil je liever van een kerstbrunch genieten? Geen probleem, ook daar hebben Yvonne en Brigitte een passend pakket voor samengesteld. Een brunchpakket kost 35,- euro en bestaat uit acht rijkelijk belegde sandwiches, bospaddenstoelensoep met truffel, vers afgebakken landbrood en vier ciabatta broodjes. Uiteraard vind je in dit pakket verschillende Italiaanse vleeswaren waar De Kokkerette bekend om staat.

kerstbrunch

Bestellen

Ben jij benieuwd uit welke lekkernijen voor de feestdagen je kunt kiezen? Bekijk de gehele menukaart voor de feestdagen online. Wanneer je gebruik wilt maken van het kerstdiner of de kerstbrunch dien je voor dinsdag 18 december je bestelling door te geven. Fijne feestdagen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Kokkerette. Meer over De Kokkerette ontdekken?

De Kokkerette restaurants en horeca

Nu gesloten11:00 - 19:00

Deurningerstraat 19-21, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.