Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pssst! Hier eet je goedgevulde hamburgers in Enschede (ook vegan)

Aangeboden door Brasserie Willemientje 11 maart 2020

Loopt het water je al in de mond als je alleen maar aan een juicy hamburger denkt? Dan wil je de hamburgers van Brasserie Willemientje zeker een keer proberen. Er staan tien verschillende hamburgers op de lunchkaart. Ook aan de vegetariërs en vegans onder ons is gedacht, want er zijn zelfs speciale vegan burgers verkrijgbaar.

Brasserie Willemientje zit al bijna 40 jaar in het centrum van Enschede. Bernard en Karin Sassen waren jarenlang de trotse eigenaren van deze knusse lunchroom, maar vorig jaar hebben zij het stokje overgedragen aan hun dochter Esmé. De jonge ondernemer vindt het leuk om nieuwe elementen aan de menukaart toe te voegen. En daarom kun je bij Brasserie Willemientje nu ook genieten van heerlijke smoothies, huisgemaakte vegan soepen en goedgevulde hamburgers.

Om je vingers bij af te likken

Alle ‘gewone’ hamburgers van Brasserie Willemientje zijn gemaakt van 100% rundvlees en worden geserveerd op een zacht broodje. De burgers zijn rijkelijk belegd én alles blijft op z’n plaats zitten wanneer je een flinke hapt neemt. Niets is zo vervelend als handen die helemaal onder de saus zitten en een hamburger die uit het broodje wil ontsnappen. Ga bijvoorbeeld voor de cheese & bacon burger met kaas, spek, tomaatjes, piri piri ketchup, avocado en tortilla chips.

hamburger brasserie willemientje_4
De bacon & cheese burger met kaas, spek, tomaatjes, piri piri ketchup, avocado en tortilla chips

Kipburgers en vegan burgers

Naast de rundvleesburgers staan er ook kipburgers en vegan burgers op de kaart. Kies je voor de vegan chilli burger of heb je liever een vegan mushroom burger? De vegan burgers worden op een Italiaanse bol geserveerd en ze zijn een feestje om naar te kijken. Zelfs voor de kruidenboter heeft het keukenpersoneel een veganistische variant bedacht. Naast deze twee vegan burgers staan er ook vier andere burgers op de kaart waarvan je de vegetarische variant kan bestellen. Dat noemen we nog eens veel keuze!

De prijs van de hamburgers varieert tussen de €7,50 en €11,25. Ben jij een grote eter of heb je gewoon veel trek? Maak van je hamburger een dubbele burger of voeg een portie loaded fries toe. Dit zijn frietjes overgoten met jalapeños, spek en kaassaus. Zoiets lekkers kun je toch bijna niet weerstaan?

Zeer uitgebreide menukaart

Vind je de keuze uit tien verschillende hamburgers al veel? Dan heb je de rest van de menukaart nog niet gezien! Van huisgemaakte goulashsoep, een visplateau en een broodje pulled pork tot aan red velvet cake en een popcorn latte, er is voor ieder wat wils! Neem dus rustig de tijd om de lunchkaart te bekijken, want op deze manier kun je een weloverwogen keuze maken tussen al die lekkere lunchgerechten.

brasserie willemientje_9

Laat je lunch bezorgen

Heb je wel zin in een lunchgerecht van Brasserie Willemientje, maar geen tijd om naar de lunchroom te gaan? Geen probleem, laat je lunch gewoon bij jou op werk bezorgen! Grote bestellingen ontvangt het team van Willemientje graag een dag van tevoren. Als je de lunch rond 12.00 uur bezorgd wilt hebben, dan ontvangen ze de bestelling graag vóór 10.00 uur. Geef je bestelling telefonisch door via 053-4301637 of via dit bestelformulier.

De hoogte van de bezorgkosten is afhankelijk van de reistijd en de grootte van je bestelling. Zo worden er geen bezorgkosten gerekend voor bestelling vanaf €7,50 in het centrum van Enschede. In het binnensingelgebied betaal je bij een bestelling vanaf €10,- een eurootje extra en voor bestellingen vanaf €17,50 betaal je geen bezorgkosten. Valt jouw locatie buiten de singels van Enschede? Dan rekent Willemient €3,- extra voor bestellingen vanaf €30,- en er worden geen bezorgkosten gerekend voor bestellingen vanaf €50,-.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Brasserie Willemientje. Meer over Brasserie Willemientje ontdekken?

Brasserie Willemientje lunch

Vandaag gesloten

De Heurne 16a, Enschede

Bekijk meer:lunch

adv.