Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Enschede: het vegan fastfood concept bij Van Doorn & Doorn

Aangeboden door van Doorn & Doorn 2 november 2018

In Amsterdam wordt het ene vegan restaurant na het andere geopend, maar in Twente duurt het altijd iets langer voordat dit soort trends aanslaan. Gelukkig kunnen we sinds kort ook in Enschede genieten van ‘healthy food with a guilty pleasure.’

Nieuwe menukaart Van Doorn & Doorn

Middenin de wijk Roombeek staat de sfeervolle horecazaak Van Doorn & Doorn. Hier kun je terecht voor een gezond ontbijt, lunch of een heerlijk kopje koffie. Daarnaast is het ook de perfecte locatie voor feesten en partijen. Sinds kort hebben ze een nieuwe menukaart geïntroduceerd waarop zeer smaakvolle, gezonde en verrassende gerechten staan.

Healthy kapsalon

De meeste mensen kennen een vette kapsalon na het stappen wel, maar wist je dat er ook een gezonde optie mogelijk is? Het idee achter het gerecht is hetzelfde, alleen zijn alle ingrediënten vervangen door een gezondere variant. De healthy kapsalon bestaat uit falafel, zoete aardappel, cheddar kaas, verschillende groentes, rode koolsla en knoflook. Lekker!

healthy-kapsalon-van-doorn-doorn-nieuwe-kaart
De healthy kapsalon

Broodje pulled jack fruit

Fruit als vleesvervanger? Dat kan toch helemaal niet? Dus wel! Wanneer je het broodje pulled jack fruit besteld, heb je het idee een broodje pulled pork te eten. De smaakbeleving, kleur en structuur zijn namelijk vrijwel gelijk.

pulled-jack-fruit
Broodje Pulled Jack Fruit

Niet alleen vegan fastfood

Een groot gedeelte van de gerechten op de nieuwe kaart zijn vegetarisch, maar ook voor liefhebbers van vlees en vis zijn er genoeg opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke Oosterse salade met gamba’s en wakame of een uitgebreide clubsandwich met kip en bacon.

Ben je benieuwd welke gerechten Van Doorn & Doorn allemaal serveert? Bekijk hier alvast de menukaart en kom gezellig langs om het zelf te ervaren.

Van Doorn & Doorn heeft een nieuwe lunchkaart
Gamba salade met wakame
Foto: redactie indebuurt Enschede

Meer over van Doorn & Doorn ontdekken?

van Doorn & Doorn restaurants en horeca

Geopend10:00 - 18:00

Steenbeltweg 48, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.