Eten bij The Saloon: zomers genieten van Mexicaanse tapas

Aangeboden door Mexicaans restaurant The Saloon 12 juni 2019

Heerlijk hè, die hoge temperaturen? Je krijgt spontaan zin in de vakantie! Om dat vakantiegevoel echt te ervaren, hoef je gelukkig niet ver te reizen. Wij reserveerden een tafeltje bij restaurant The Saloon en probeerden hun Mexicaanse tapas uit.

Niet meer weg te denken

Mexicaans restaurant The Saloon is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Enschede, want ze bestaan inmiddels al 21 jaar. Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen door gastheer Benjamin. Hoe druk het ook is, Benjamin neemt voor iedere gast evenveel tijd om hen in de watten te leggen. We krijgen een gezellig tafeltje aan het raam en het Latijns-Amerikaanse vakantiegevoel begint bij de aanblik van palmbomen en sombrero’s al te komen!

the-saloon

Mexicaanse tapas

The Saloon beschikt over een ruime menukaart, maar gelukkig hoeven we geen lastige keuze te maken. Zo kun je genieten van al het lekkers dat dit restaurant te bieden heeft in de vorm van Mexicaanse tapas. Denk aan empanadas, heerlijke quesadilla’s en malse ossenhaas spiesjes. Ook staan er tapas op de menukaart met garnalen, zalm en calamaris. Kortom, teveel lekkers om uit te kiezen. Gelukkig kunnen we de komende 2,5 uur onbeperkt tapas blijven bestellen!

Vers bereid

De tapas worden vers bereid en dat proef je! Geen kant-en-klare hapjes, maar smaakvolle gerechten die met liefde en aandacht zijn bereid. Handig om te weten als je deze Mexicaanse tapas ook uit wilt proberen: het tapasmenu is alleen doordeweeks te bestellen en je moet hiervoor een reservering plaatsen. Dit is een bewuste keuze, laat Benjamin ons weten. “Ik een planning op basis van de hoeveelheid reserveringen. Iedere gast die binnenkomt, moet tevreden de deur uit gaan. En dit is alleen mogelijk wanneer we onze service en kwaliteit hoog kunnen houden.”

Heb jij trek gekregen bij het zien van al deze foto’s en kun je niet wachten om het tapasmenu van The Saloon zelf uit te proberen? Maak gelijk een reservering zodat jij verzekerd bent van een tafel. Onbeperkt tapas eten kost 19,50 euro per persoon, maar het is ook mogelijk om de tapas los te bestellen. Buen provecho!

Empanada
Spies met ossenhaas
Nacho's met kip
Garnalen spiesen met knoflooksaus

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mexicaans restaurant The Saloon. Meer over Mexicaans restaurant The Saloon ontdekken?

Mexicaans restaurant The Saloon mexicaanse restaurants

Nu open16:30 - 22:30

Walstraat 63, Enschede

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

adv.