Dit is waarom Thais Restaurant Aroy-D bij ontzettend veel mensen geliefd is

Aangeboden door Thais Restaurant Aroy-D 4 april 2019

Wie bij Thais Restaurant Aroy-D wil eten, doet er verstandig aan om vooraf te reserveren. Dit knusse restaurant aan de Noorderhagen zit namelijk vrijwel ieder weekend vol. Eigenaresse Jessy legt uit wat de kracht van het restaurant is.

Authentiek Thaise keuken

Gezellige zitjes, vriendelijk personeel en een kleine keuken waaruit smaakvolle en verfijnde gerechten worden geserveerd. Bij Aroy-D proef je de authentieke smaken van de Thaise keuken. Dit komt doordat alle koks uit Thailand zelf komen. “Onze koks serveren de gerechten pas wanneer ze helemaal tevreden zijn. De smaken zijn perfect op elkaar afgestemd en de kleine details zijn erg belangrijk,” zegt Jessy enthousiast.

Kleurrijk, gezond en smaakvol

In de Thaise keuken gaat het om de perfecte balans van smaken. Het is niet alleen veelzijdig, maar het is ook nog eens erg gezond! “We werken alleen met verse producten en al onze curry’s zijn huisgemaakt. Je proeft bij ons echt een stukje Thailand.”

Nieuwe gerechten op de menukaart

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de menukaart uit te breiden met een aantal nieuwe gerechten. Jessy vindt het namelijk erg belangrijk om haar gasten te blijven prikkelen en verrassen. “Thailand is een groot land en iedere regio werkt weer met specifieke specerijen en kruiden. Ook onze koks komen uit verschillende delen van Thailand en die variatie in smaken willen we terug laten komen op de nieuwe menukaart.” De nieuwe gerechten zijn vanaf eind april verkrijgbaar.

Reserveren

Wil je zelf ervaren waarom Aroy-D door veel mensen geprezen wordt? Reserveer dan snel een tafeltje!

Foto: Facebook Thais Restaurant Aroy-D

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Thais Restaurant Aroy-D. Meer over Thais Restaurant Aroy-D ontdekken?

Thais Restaurant Aroy-D thaise restaurants

Nu gesloten17:00 - 21:00

Noorderhagen 20, Enschede

Bekijk meer:thaise restaurants

adv.