De verborgen plekjes van de Walstraat

Door Jannike Huisman 14 november 2017

De Walstraat is nou zo’n typische straat waar je zo voorbij loopt. Toch zitten hier een heleboel leuke winkels en restaurantjes. Wij zetten een paar favorieten op een rij. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lovely Local

Lovely Local

Lovely Local is een gezellig huiskamer-restaurant waar Gijs en Clarissa met liefde koken. Ze werken met veel lokale, duurzame en biologische producten. Daarom hebben ze een kleine menukaart die elke maand wisselt. Ze zijn alleen open op donderdag, vrijdag en elke eerste en laatste zaterdag van de maand.

Lovely Local restaurants en horeca

vandaag gesloten

Walstraat 7, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

The Saloon

Mexicaans restaurant The Saloon

Bij Mexicaans restaurant The Saloon staat de Zuid-Amerikaanse keuken centraal. De gerechten op de menukaart zijn veelal Mexicaans en Argentijns. In de keuken wordt veel met rijst, maïs, sla, tomaten en bonen gewerkt. Ook zijn er vegetarische gerechten en is er genoeg keuze voor de kids.

Mexicaans restaurant The Saloon mexicaanse restaurants

nu gesloten16:30 - 22:30

Walstraat 63, Enschede

Bekijk meer:mexicaanse restaurants

Jazzpodium de Tor

Jazzpodium de Tor

Bij Jazzpodium de Tor kun je meestal op de vrijdag genieten van jazzoptredens. In de afgelopen jaren hebben er al heel wat bekende musici op het podium van De Tor gestaan. Binnen is er een gezellige sfeer en het publiek is heel verschillend. Leuk om een avondje naar toe te gaan!

Jazzpodium De Tor muziek

Walstraat 21, Enschede

Bekijk meer:muziek

Nyonya Meneer

Nyonya Meneer

In de Walstraat vind je ook het Indonesische Eethuis Nyonya Meneer. De Indonesische gerechten worden bereid op basis van recepten van moeder en grootmoeder. Je kan kiezen voor een rijsttafel of een vegetarisch menu. Daarnaast verzorgt het restaurant ook catering.

Nyonya Meneer indonesische restaurants

nu gesloten17:00 - 21:30

Walstraat 9, Enschede

Bekijk meer:indonesische restaurants

‘T Hooge Huys

Woonwinkel Walstraat 't Hooge Huys

De woonwinkel van Erna staat vol met accessoires voor in huis: kussens, kaarsen, vazen en manden. Erna maakt voor een deel ook eigen meubels en woonaccessoires en ze knapt meubels op. Je vindt in de winkel vooral hout en natuurlijke kleuren.

‘T Hooge Huys woonwinkels

vandaag gesloten

Walstraat 16A, Enschede

Bekijk meer:woonwinkels

De Oude Compagnie

De Oude Compagnie

De Oude Compagnie is een echt Hollands eetcafé. Zo kun je een VOC Hupate eten, een portie kannibaal bestellen of kiezen voor een kiprommeltje. Ook serveren ze een daghap. Je kunt er gezellig eten of lekker lang tafelen op het terras.

De Oude Compagnie restaurants en horeca

nu gesloten16:00 - 22:30

Walstraat 39, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

En nog veel meer…

Restaurant de Basis

Zo namen we onder andere een kijkje bij restaurant De Basis, proefden we gebakjes van Mrs. Brown en spraken we met Taghlat die bij atelier Stage 53 werkt.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶