10 x de lekkerste vleessoorten voor echte BBQ lovers

Aangeboden door Poelier Mattemaker 25 juni 2019

Krijg jij met dit heerlijke weer ook zo’n zin om uitgebreid te barbecueën en wil je een keer iets anders dan een standaard speklap of hamburger? Bij Poelier Mattemaker verkopen ze ambachtelijk kwaliteitsvlees dat je écht een keer geprobeerd moet hebben.

Voor de echte BBQ lover

We pakken de barbecue steeds luxer en uitgebreider aan. Zo kun je met behulp van de kamado complete maaltijden bereiden en kiezen we steeds vaker voor kwaliteitsvlees. Want dat verschil tussen zelf geprepareerd vlees of iets dat uit de fabriek komt rollen, proef je echt. Poelier Mattemaker tipt je graag over hun tien lekkerste vleessoorten voor op de barbecue.

  • Franse maiskip
  • Piri-piri dijvlees
  • Piri-piri vleugels
  • Kipbraadworstjes
  • Kalkoenfilet
  • Provinciaalse kipfilet
  • Kipgyrosburgers
  • Eendenborstfilet
  • Kipbaconburgers
  • Gemarineerde kipsaté van dijvlees

Tip: plaats een bierblikje rechtop in de opening van de Franse maiskip om het vlees extra sappig te maken!

Maak je barbecue compleet

Naast het ruime assortiment wild en gevogelte biedt deze poelier uit Enschede ook diverse salades en sauzen aan. Maak je barbecue compleet met een frisse aardappelsalade of voeg als finishing touch een lekkere piri-piri saus toe aan je gegrilde kippenvleugels. Eet smakelijk!

poelier-mattemaker

Mia en Marcel vormen een sterk team: ‘We hoeven elkaar maar aan te kijken om te weten wat de ander denkt’

Al sinds 1982 staan Marcel en Mia Mattemaker samen aan het roer van hun poeliersbedrijf in Enschede....

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Poelier Mattemaker. Meer over Poelier Mattemaker ontdekken?

Poelier Mattemaker slagers

Nu open09:00 - 18:00

Pijpenstraat 24, Enschede

Bekijk meer:slagers

adv.