Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Culinaire tip van de maand: het wijn&spijs diner bij De Kokkerette

Aangeboden door De Kokkerette 7 oktober 2019

Ben jij ook zo gek op de herfst? Niet alleen omdat je heerlijke herfstwandelingen kunt maken, maar ook omdat het najaar weer andere seizoensproducten met zich meebrengt. Bij De Kokkerette weten ze deze seizoensproducten te vertalen naar heerlijke gerechten. Daarom organiseren ze in samenwerking met I Nostri Cinque op 25 en 26 oktober een gezellig wijn&spijs diner.

Wijn&spijs diner

De Kokkerette is hét adres in Enschede voor verse afhaalmaaltijden, kookworkshops, maaltijdservice, catering en delicatessen. Daarnaast organiseren ze ook regelmatig andere activiteiten, zoals wijnproeverijen en thema-avonden. Op vrijdag 25 oktober en zaterdag 26 oktober kun je hier gezellig aanschuiven voor een uitgebreid wijn&spijs diner. In totaal worden er vijf mooie najaarsgerechten geserveerd met vijf bijpassende Italiaanse wijnen.

Perfecte combinatie

Wijn kan spectaculair tot zijn recht komen naast een mooi gerecht. Het is echter wel van belang dat je de juiste combinatie maakt. Want als de verkeerde keuze gemaakt wordt, dan valt of het gerecht weg of smaakt de wijn niet meer zoals die hoort te smaken. Gelukkig weet het team van De Kokkerette en I Nostri Cinque precies hoe je de juiste wijn-spijs combinatie maakt.

Aanmelden

Wil jij je even lekker in de watten laten leggen? Of ben je op zoek naar een leuke culinaire ervaring? Meld je dan aan via dit mailadres. Het wijn&spijs diner kost €49,- euro per persoon. Op de vrijdag begint het diner om 17.00 uur en op zaterdag om 16.00 uur. Wacht niet te lang met aanmelden, want dan loop je het risico dat deze culinaire avond al volgeboekt is.

Brigitte: “Ieder product in onze zaak heeft zijn eigen verhaal”

We kunnen enorm genieten van goed en lekker eten, maar weet jij tegenwoordig nog waar de producten p...

Meer over De Kokkerette ontdekken?

De Kokkerette restaurants en horeca

Geopend11:00 - 19:00

Deurningerstraat 19-21, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.