Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Catering op maat: van walking dinner tot moleculair koken met vloeibare stikstof

Aangeboden door Gastrobar Bij Rozendaal 5 maart 2019

Catering op maat betekent voor Gastrobar bij Rozendaal een stuk totaalbeleving. Van aankleding tot de presentatie van de gerechten, over alle details is zorgvuldig nagedacht. “Wij verzorgen beleving en eten in de grootste zin van het woord,” zegt eigenaar André Driezen trots.

Gastrobar bij Roozendaal

Middenin de wijk Roombeek staat de voormalige textielfabriek het Rozendaal. Dit is één van de weinige fabrieken die de vuurwerkramp van 13 mei 2000 overleefde. “Vroeger werden hier poetsdoeken gemaakt, maar nu is de voormalige textielfabriek hét adres voor catering in alle soorten en maten, een prachtige locatie voor een bijzonder feest en culinaire hoogstandjes,” legt André uit.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Gastrobar bij Roozendaal
Foto: Gastrobar bij Roozendaal
Gastrobar bij Roozendaal levert catering op maat

Catering op maat

Of je nu op zoekt bent naar catering voor een personeelsfeest, bruiloft of zakelijk evenement: bij Gastrobar bij Roozendaal ben je aan het juiste adres. Vanuit de oude textielfabriek worden alle huisgemaakte en regionale producten bereid. Daarnaast beschikken zij over prachtige decoratie en vakkundig personeel om elk evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Neem contact op

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben jij benieuwd wat Gastrobar bij Roozendaal voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op om een afspraak te maken.


Meer over Gastrobar Bij Rozendaal ontdekken?

Gastrobar Bij Rozendaal restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 20:30

Het Rozendaal 10 , Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.