Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Makkelijk en smaakvol: hier bestel je verse afhaalmaaltijden voor minder dan een tientje

Aangeboden door De Kokkerette 12 juli 2019

Na een drukke werkdag heb je niet altijd zin om nog te koken. Gelukkig heeft De Kokkerette daarvoor de perfecte oplossing! Iedere dag bereiden zij verse (afhaal)maaltijden. Van heerlijke zalmlasagne tot oma’s stoofpotje: er is voor ieder wat wils. Leuk om te weten, de meeste maaltijden kosten nog geen tientje!

Afhaalmaaltijden van De Kokkerette

Zes dagen per week staan de zussen Yvonne en Brigitte uren in de keuken om de lekkerste maaltijden te bereiden. Zij werken enkel met pure en verse producten die met zorg geselecteerd zijn en die kwaliteit proef je! Deze maaltijden zijn dan ook niet te vergelijken met kant-en-klare maaltijden uit de supermarkt.

Menukaart

Op de menukaart vind je gerechten uit de Italiaanse, Franse en Nederlandse keuken, zoals verse soepen, maaltijdsalades, pizza’s en pasta’s. Maar ook voor een malse kogelbiefstuk, saté van de haas of goedgevulde hamburger ben je hier aan het juiste adres. De zusjes weten precies waar hun producten vandaan komen. Zo werken zij onder andere samen met een palingkwekerij uit Delden en vleesboerderij Erve Groot Avest in Hengelo.

Zomerspecials

Naast de reguliere menukaart maken Yvonne en Brigitte ook regelmatig seizoensgebonden maaltijden. Op dit moment vind je onder andere een zomerse pasta met kip en een carpaccio XL met limoendressing op de kaart met zomerspecials.

Gemakkelijk en snel

Dus wil jij direct vanuit werk aan tafel kunnen schuiven? Rijd dan op de terugweg naar huis even langs De Kokkerette om een warme maaltijd op te halen. Zij zijn van maandag tot met zaterdag tot 19.00 uur geopend. Eet smakelijk!


Meer over De Kokkerette ontdekken?

De Kokkerette restaurants en horeca

Geopend11:00 - 19:00

Deurningerstraat 19-21, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.