5 x sushi eten in Enschede

Door Jannike Huisman 5 september 2017

Je houdt ervan of je vindt het écht niet lekker. Toch zijn er genoeg sushi fans te vinden. Speciaal voor de liefhebbers van het Japanse rijsthapje sommen we de beste sushi-toko’s van Enschede voor je op.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

TAO

Japans restaurant TAO is net iets buiten het centrum te vinden aan de Deurningerstraat. Je kunt niet alleen sushi eten aan een tafel, maar zijn er ook speciale Japanse zitkuilen. Hier eet en zit je op hetzelfde niveau. Je kunt losse gerechtjes van de kaart bestellen of wanneer je niet kunt kiezen kun je gaan voor een verrassingsmenu met de chef’s choice vanaf €45.


Meer over TAO ontdekken?

TAO sushi restaurants

Vandaag gesloten

Deurningerstraat 17, Enschede

Bekijk meer:sushi restaurants

Blue Sakura

Bij Blue Sakura kun je je helemaal scheel eten aan sushi als je wilt, want het restaurant serveert vanuit het all you can eat concept. Op een tablet kun je vijf gerechten per ronde bestellen en dat tot 2,5 uur lang. .

Prijzen voor 2,5 uur dineren kost van maandag tot en met woensdag €23,80, donderdag tot en met zondag €25,80. Kinderen van 4 tot en met 10 jaar betalen €15,80. Reserveren kan alleen telefonisch.


Meer over Blue Sakura ontdekken?

Blue Sakura sushi restaurants

Nu gesloten12:00 - 22:00

Oude Markt 21, Enschede

Bekijk meer:sushi restaurants

Yuzu

De keuken van Yuzu is een mix van verschillende Aziatische keukens, zoals Chinees, Japans, Thais en Vietnamees. Je vindt dit restaurant aan het Van Loenshof en je kunt hier terecht voor lunch en diner. De sushi kun je van de kaart bestellen of je kunt kiezen voor een verrassingsmenu met allerlei gerechten voor €42,50 per persoon.


Meer over Yuzu ontdekken?

Yuzu sushi restaurants

Nu gesloten11:30 - 22:00

Van Loenshof 35, Enschede

Bekijk meer:sushi restaurants

Asaka


Asaka werkt vanuit hetzelfde all-you-can-eat-principe als Blue Sakura. 3 uur eten en maximaal vijf gerechten per persoon per ronde. Er staan wel meer dan 100 gerechten op de kaart, dus er is keuze genoeg. Ook worden de gerechten in kleine porties geserveerd, zodat je veel kan proeven op één avond.

Je betaalt €22,80 voor volwassenen op dinsdag en woensdag en €24,80 op donderdag tot en met zondag. De prijzen van de drankjes zijn niet inbegrepen, tenzij je kiest voor het drink diner. Je kunt ook lunchen bij Asaka, dat kan vanaf €14,50.


Meer over Asaka ontdekken?

Asaka sushi restaurants

Nu gesloten13:00 - 22:00

Zuiderhagen 53, Enschede

Bekijk meer:sushi restaurants

Ginza

Vanaf €23,50 per volwassene kun je twee en een half uur lang sushi eten bij Ginza aan de Klanderij. Daarnaast heeft Ginza ook nog een all-you-can-eat-plus concept: vanaf €30 per volwassene zijn dan ook de drankjes onbeperkt. De gerechten bestel je op een tablet.


Meer over Ginza ontdekken?

Ginza sushi restaurants

Nu gesloten13:00 - 22:00

Klanderij 50A, Enschede

Bekijk meer:sushi restaurants
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.