Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze horecazaken in Enschede zouden een drive-thru moeten hebben

Door Carin Van der Meij 12 augustus 2020

Drive-thru, drive-in of drive-through. Het concept heeft verschillende namen, maar draait om hetzelfde: gemak. Het aanbod in Nederland, laat staan in Enschede, is alleen niet heel groot en dat zien wij graag anders. In het kader van ‘thinking big’ hopen wij binnenkort deze drive-ins in Enschede te verwelkomen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Koffie-drive-thru

Een verse cappuccino of flat white: met een koffie-drive-thru ga je fluitend naar je werk toe. Een drive-in van Starbucks zou zeker niet misstaan in Enschede en ook bij een drive-thru van Bagels & Beans komen we elke dag op de koffie.

koffie to go bagels & beans
Foto: indebuurt Enschede

Pizza-drive-through

New York Pizza, Domino’s of Pulcinella: ze mogen van ons allemaal een drive-thru openen. Onderweg een slice margherita of funghi halen lijkt toekomstmuziek, maar dat is het niet. Groningen heeft sinds mei een afhaalstation voor pizza’s. Hopelijk volgt Enschede snel.

pizza-ANP
Foto: ANP

Drive-in van ijssalon

Geen hamburger of frietjes, maar een drive-in voor schepijs. Dat noem je ook wel a dream come true. Op een zomerse dag kun je dan na je werk langs ijssalon Heinink of Van der Poel rijden om even af te koelen met een ijsje.

ijssalon enschede
Foto: redactie indebuurt Enschede

Oliebollen-drive-thru

Het is elk jaar weer hetzelfde liedje: een lange rij bij de oliebollenkraam bij Intratuin. Niet zo gek natuurlijk, want de bollen zijn verrukkelijk. Maar zou het niet fantastisch zijn om te wachten in je verwarmde auto, in plaats van in de kou? In Hengelo werd dit vorig jaar al gedaan, maar wij zien een oliebollen-drive-through in Enschede ook wel zitten!

oliebollenkraam van Raay bij Intratuin

Bakker-drive-thru

Stel: je bent onderweg naar je werk en opeens kom je erachter dat je je lunchtrommel thuis hebt laten liggen. Stom, maar geen man over boord. Je rijdt gewoon langs de drive-thru van bakkerij Nollen of Oonk en haalt even snel een broodje. Je hoort het al: wij zien er wel brood in.

Bakkerij Nollen Stadsveld
Foto: Facebook Bakkerij Nollen

Dromen maar

Hebben we iets in je aangewakkerd en barst je van de drive-thru suggesties? Stuur jouw ideeën door naar [email protected] en wie weet verschijnt jouw briljante concept binnenkort in een artikel op indebuurt.

Lees ook:

popcorn

Van popcorn tot M&M’s: 7 x deze speciaalwinkels willen wij ook in Enschede

Van popcornwinkel tot dropshop: ondernemers over de hele wereld openen winkels waar je maar een soor...
Free Record Shop - ANP

9 x ketens die vroeger een winkel in Enschede hadden

In de loop der jaren hebben veel ondernemers geprobeerd een vestiging in Enschede te openen. De één ...
't Bölke - tapas pop-uprestaurant

Deze pop-uprestaurants strijken deze zomer in Enschede neer

Deze zomer strijken verschillende horecazaken tijdelijk neer in onze stad. Van een biergarten tot di...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.