Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x de leukste lunchplekken met kinderen in Enschede

Door Rowena Jansen 21 maart 2018

Wanneer je met de kinderen gaat lunchen of een kopje koffie gaat drinken ben je op zoek naar iets gezelligs, iets lekkers en iets betaalbaars. We zetten vijf favoriete lunchplekken op een rij, waar je heerlijk kunt smikkelen met de kids in Enschede.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Shakes & Cakes

Foto: Facebook Shakes & Cakes

In Enschede heeft Shakes & Cakes een nieuwe vestiging geopend. Deze zaak heeft niet alleen een leuk concept, maar is ook super leuk voor kinderen, van welke leeftijd dan ook. Zo hebben ze voor de kinderen o.a. een kidsplankje, een kids high-tea en wat dacht je van de freak shakes? Voor de iets jongere kinderen is er zelfs een speelhoek! Dat maakt het wachten op de lekkere zoetigheid nog leuker.


Meer over Shakes & Cakes ontdekken?

Shakes & Cakes Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Haverstraatpassage 82, Enschede

Bekijk meer:Permanent gesloten

STOET

Stoet
Foto: STOET

Deze te gekke lunchroom zit in de Openbare Bibliotheek in Enschede, wat natuurlijk al erg leuk en leerzaam is om naar toe te gaan met kinderen. Daarom is dit een leuk om te combineren! Hier kunnen kinderen zich helemaal uitleven, zo hebben ze een mooie ruime speelhoek voor de kinderen, met veel speelgoed. Elke mini chef weet hier wel raad mee.

De menukaart is ook geschikt voor de kids. Zo kun je kiezen uit een belegde boterham met vruchtenhagel, chocopasta, jam of gezond beleg. Een Griekse yoghurt met vruchten, American pancakes en lekkere wafels! Ook een leuke plek om met je vriendinnen (en kinderen) af te spreken! De kids kunnen lekker spelen en jullie fijn bijkletsen.


Meer over STOET ontdekken?

STOET lunch

Gesloten09:30 - 18:00

Pijpenstraat 15, Enschede

Bekijk meer:lunch

Tosti Tijd

tostitijd-2

Welke kinderen zijn er nou niet dol op Tosti’s? Dan mag je zeker een keer gaan lunchen bij Tosti Tijd (De Pannenkoek) in het centrum van Enschede. Ze hebben veel verschillende Tosti’s. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen kiezen uit de reguliere tosti’s met ham, salami en ananas. Maar ook uit een tosti oreo, aardbeien, banaan, kip, of tonijn. En heb je even geen zin in een tosti? Dan hebben ze hier ook een volle menukaart met pannenkoeken!


Meer over De Pannenkoek ontdekken?

De Pannenkoek restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Korte Haaksbergerstraat 11, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

La Place

Hudson's Bay sneak preview

Sinds kort kun je weer lunchen met een prachtig uitzicht over het van Heekplein. Tijdens een dagje shoppen met de kids, is dit een ideale plek om even uit te rusten en een hapje te eten. Een lekker broodje, een fristi erbij en genieten maar!


Meer over La Place (Hudson’s Bay) ontdekken?

La Place (Hudson’s Bay) lunch

Gesloten11:00 - 19:00

Hendrik Jan van Heekplein 85, Enschede

Bekijk meer:lunch

Theetuin ik en mijn moeder

Theetuin Ik & Mijn Moeder

Dit leuke plekje in het Wooldrikspark is super leuk om met je zoon of dochter naar toe te gaan. Zeker nu het zonniger en warmer wordt. Ze hebben binnen en buiten gezellige plekjes waar je kunt zitten. Met een uitbundig servies welke past bij een kleurrijke high tea kun je je hier een paar uur vermaken. Zo hebben ze bijvoorbeeld speciaal voor de kinderen een Kids High Tea met cupcakes versieren, ranja, snoepjes, poffertjes en een fruitspies! Op en top een gegarandeerde gezellige middag met je kind vol lekkere kleine (zoete) gerechten.


Meer over Theetuin Ik & Mijn Moeder ontdekken?

Theetuin Ik & Mijn Moeder lunch

Vandaag gesloten

Gronausestraat 12, Enschede

Bekijk meer:lunch
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.