Genomineerd als Beste Barvrouw van Enschede: Danique Kerver

Door Rebecca de Graaf 24 mei 2018

Na het succes van onze Beste Barman van Enschede verkiezing is het tijd om een podium te bieden aan de barvrouwen. De komende periode lichten we iedere week een van de genomineerden uit. Vorige week heb je kunnen lezen waarom Bo Klappe genomineerd is. Deze week is het woord aan Danique Kerver. 

Allemaal meiden… en één jongen

Danique werkt al 2,5 jaar bij Café De Buurvrouw en heeft het onwijs naar haar zin. “Soms krijg ik weleens de vraag of ik het uitgaan niet mis, maar daar wen je vanzelf aan. Ik heb ook helemaal geen behoefte om de stad in te gaan. Het is altijd gezellig om te werken. We hebben allemaal leuke meiden achter de bar… en één jongen. Dit zal denk ik niet veranderen, want Diny heeft graag dames achter de bar staan,” legt Danique uit.

Thuiszorg

Naast dat Danique bij De Buurvrouw achter bar de staat, werkt ze ook nog eens twintig uur in de thuiszorg. Beide banen zijn goed met elkaar te combineren. “Ik zorg dat ik in de thuiszorg altijd een late dienst heb, dan kan ik in ieder geval uitslapen,” zegt Danique lachend. Of ze ooit helemaal zal stoppen met de horeca? “De horeca blijft in je. Ik denk als ik hier weg zou gaan, dat ik het erg zal missen.”

Samen met haar zus

Danique is niet de enige bardame van Café De Buurvrouw die genomineerd is. Ook eigenaresse Diny en haar jongere zus Lisa komen nog aan bod. “Ik ben heel verrast met mijn nominatie. Hoe ik mijn kansen inschat, dat weet ik niet. Maar ik wil in ieder geval hoger eindigen dan mijn zus!”

danique-en-lisa
Danique en Lisa Kerver zijn beiden genomineerd

Stem op jouw favoriet

Is Danique jouw favoriete barvrouw van Enschede? Zodra alle genomineerde barvrouwen uitgelicht zijn in een artikel, starten wij een Facebookpoll op onze pagina. Deze poll zal halverwege juni geplaatst worden. Tot die tijd kun jij dit bericht zoveel mogelijk delen en liken om Danique’s deelname aan onze verkiezing onder de aandacht te brengen. Succes!

Meer over

Enschedeërs

adv.