Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Funda-parel! Binnenkijken in een wel heel bijzondere loft in Roombeek

Door Charmain Zwijnenberg 11 januari 2021

Een van onze hobby’s? Funda afstruinen voor fijne optrekjes in onze stad. En soms vinden we daar een parel die onze aandacht trekt. Zo ook vandaag. Deze bijzondere loft aan de Renbaanstraat 13 is compleet anders dan alle andere woningen die we tegenkomen op Funda. Kijk maar mee. 

Deze woning wordt ook wel The Designerhouse genoemd en wij snappen wel waarom. Het vrijstaande huis in Roombeek is ontworpen door een jonge architect die zijn droom wilde realiseren, lezen we op Funda. Dagen- en nachtenlang zat hij aan zijn tekentafel om zijn droomhuis te realiseren. Dat is gelukt. En hoe!

Ruime serre

Het paleisje heeft een woonoppervlakte van 130 vierkante meter en telt twee slaapkamers. In de ruime serre kun je werken, een boek lezen of je vergapen aan de andere bijzondere huizen in de straat.

Douchen in de keuken

Eerlijk: als je van woningen met een standaard indeling houdt, is dit huis misschien niet helemaal geschikt voor je. Want in dit optrekje vind je de douche niet in de badkamer, maar pal tegenover je als je aan het koken bent. Door de lichtkoepel boven de douchekop kan je douchen onder een sterrenhemel. Romantisch of niet? Behalve de bijzondere douche vind je nog meer spectaculaire elementen in het huis terug.

Kost dat?

Hoeveel je voor dit designerstulpje moet neertellen? €444.000 k.k. Bekijk hieronder de foto’s om te zien of je dat bedrag ervoor over hebt of niet.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

binnenkijker_audrey-42

Gluren bij de buren: dit waren de populairste binnenkijkers van 2020

Regelmatig snuffelen we rond in de huizen van stadsgenoten. En jullie gluurden massaal met ons mee! ...

Laat de handjes maar wapperen! Deze klushuizen in Enschede staan nu te koop

Ben jij dol op klussen, steek je de handen graag uit de mouwen en ben je toevallig ook nog op zoek n...
huis kopen enschede

Woonlasten stijgen in 2021: dit betaalt een Enschedeër gemiddeld

Heb je in 2020 minder uitgegeven omdat je bijvoorbeeld niet op vakantie bent geweest? Reken je dan n...

adv.