Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Frank heeft dezelfde naam als een BN’er: ‘Hopelijk kan ik ooit hem in het echt ontmoeten’

Door Rebecca de Graaf 29 mei 2020

Dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen. Wie kent deze legendarische woorden van mr. Frank Visser nou niet? Deze woorden gebruikt Frank Visser uit Enschede overigens ook regelmatig. “Al mijn collega’s noemen me standaard mr. Visser.”

De Enschedese Frank Visser werkt al 20 jaar als diepvriesmedewerker bij Huuskes in Enschede. Meningsverschillen of akkefietjes tussen collega’s heeft hij nooit op hoeven lossen. Maar als de mogelijkheid zich voordoet dat hij er een bekende uitspraak van de televisierechter in kan gooien, dan doet Frank dat.

Frank Visser volgt mr. Frank Visser

Frank is fan van de programma’s Mr. Frank Visser doet uitspraak en Mr. Frank Visser rijdt visite. Ook op Facebook en op Instagram volgt Frank de bekende rechter. “Laatst was mr. Frank Visser jarig en dan stuur ik hem uiteraard wel een felicitatie via Facebook. Natuurlijk hoop je weleens op een reactie, maar die man heeft veel volgers en kan natuurlijk niet op iedereen reageren.”

In levende lijve

Frank hoopt zijn naamgenoot ooit nog eens in levende lijve te kunnen ontmoeten. “Het lijkt me gewoon erg leuk om een fotootje met hem te kunnen maken. Dus hopelijk komt hij voor het programma nog eens naar Enschede, dan kan hij kennismaken de enige échte Frank Visser”, zegt de Enschedeër met een knipoog.

Nog meer BN’ers in Enschede

Heb jij net zoals Frank exact dezelfde voor- en achternaam als een BN’er en lijkt het je leuk om jouw ervaringen met ons te delen? Stuur ons dan een berichtje via [email protected]. We zijn namelijk erg nieuwsgierig hoeveel Enschedese varianten wij van BN’ers op kunnen sporen.

Lees ook

monique smit

Monique heeft precies dezelfde naam als een BN’er: ‘Kun je ook zo goed zingen?’

Toen Monique zo'n twaalf jaar geleden met René in het huwelijksbootje stapte, stond ze niet gelijk s...
ANP- Jan Smit

Gezocht: welke Enschedeërs hebben precies dezelfde naam als een BN’er?

Heet jij toevallig ook Jan Smit of Chantal Janzen en maken anderen altijd grapjes over jouw naam? La...
van der waalslaan bonhoeffer college

12 x dit herken je gegarandeerd als je vroeger op het Bonhoeffer College hebt gezeten

Ging jij vroeger naar het Bonhoeffer College aan de Van der Waalslaan? Dan zullen de volgende voorbe...

Meer over

Enschedeërs

adv.