Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Nienke

Door Rebecca de Graaf 3 februari 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Nienke over haar favoriete plekken in Enschede. Zo heeft ze nog een leuke tip voor stelletjes die op zaterdagmiddag samen de stad in gaan. In plaats van dat de heren ergens buiten de winkel staan te wachten met alle tassen, weet Nienke een leuke winkel voor zowel mannen als vrouwen.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

So Fifties

so-fifties

“Dit is een winkel waar zowel mannen als vrouwen zich prima kunnen vermaken. Het is namelijk een barbershop en kledingwinkel in één. Terwijl je je vriend in de stoel dumpt met een lekker glaasje Jack Daniels, kun je jezelf uitleven tussen alle mooie jaren ’50 kleding. Marlies en Raymon ontvangen iedereen met open armen en het is er altijd gezellig.”


Meer over So Fifties ontdekken?

So Fifties kledingwinkels

Geopend09:00 - 18:00

Korte Haaksbergerstraat 14c, Enschede

Bekijk meer:kledingwinkels

ETN Saladebar

Lotta ETN Saladebar Enschede

“Ben je op zoek naar een lekkere en gezonde lunch? Dan is ETN Saladebar een dikke aanrader. Naast de salades, soepen en sapjes kun je hier ook terecht voor allerlei veganistische lekkernijen. Het is een knus zaakje en Lotta is de perfecte gastvrouw. Je kunt er ook voor kiezen je salade te laten bezorgen met de fietskoerier.”


Meer over ETN Saladebar ontdekken?

ETN Saladebar lunch

Geopend11:00 - 18:00

Haverstraatpassage 26, Enschede

Bekijk meer:lunch

Foodbar Bluff

High gin Bluff Enschede
“Aan de Oude Markt vind je sinds vorig jaar Bluff. Zelf kom ik hier regelmatig om even een daghapje te eten, maar ook voor een drankje is dit de perfecte plek. Ze hebben hier naast de gebruikelijke high wine namelijk ook een high gin! Je krijgt dan drie verschillende combinaties met gin met daarbij allemaal lekkere hapjes.”


Meer over Foodbar Bluff ontdekken?

Foodbar Bluff cafés

Geopend10:00 - 00:00

Oude Markt 6 , Enschede

Bekijk meer:cafés

Tosti Tijd

tostitijd-2

“Als je het over pannenkoeken eten in Enschede hebt, dan zeg je natuurlijk De Pannenkoek. Wat veel mensen helaas nog niet weten, is dat je hier sinds een tijd ook heerlijke tosti’s kunt eten. Denk eens aan een echt goede tosti… en dan nog tien keer beter! De tosti’s worden gemaakt met lekkere dikke plakken brood van de bakker en de variaties in beleg zijn eindeloos.”


Meer over De Pannenkoek ontdekken?

De Pannenkoek restaurants en horeca

Geopend12:00 - 20:00

Korte Haaksbergerstraat 11, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca

Laat het ons weten

nienke

Iedere week plaatsen we de favoriete pareltjes van onze locals. Weet jij nog een aantal plekken in Enschede waar je echt eens een kijkje moet nemen? Laat het ons weten! Je kunt jouw favorieten super makkelijk doorgeven via deze link. Wie weet sta jij volgende week met een artikel op onze website.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.