Favorieten van

Leuk volgens local Caitlinn

Favorieten van
20 januari 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Caitlinn over haar favoriete plekken in Enschede….

Leuk volgens local Mark: “Dit alles is helemaal gratis te bezoeken”

Favorieten van
13 januari 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Mark over zijn favoriete plekken in Enschede….

Leuk volgens local Maryke: “Dit is een te gekke plek voor iedereen”

Favorieten van
6 januari 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Maryke over haar favoriete plekken in Enschede….

Leuk volgens local Yvette: “Deze maaltijdservice is perfect wanneer je eters krijgt”

Favorieten van
30 december 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Yvette over haar favoriete plekken in Enschede….

Dit zijn de leukste leuk volgens local van 2017

Favorieten van
27 december 2017

In 2017 hebben verschillende leuke locals hun favoriete plekken in Enschede met jou gedeeld. Van goedkope kledingwinkels tot verborgen pareltjes die je maar nét moet weten te vinden. Er zijn…

Leuk volgens local Maarten: “Bij dit restaurant kun je heerlijk oosters eten”

Favorieten van
23 december 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Maarten over zijn favoriete plekken in Enschede….

Leuk volgens local Laura

Favorieten van
16 december 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Laura over haar favoriete plekken in Enschede.

Leuk volgens local Jody

Favorieten van
9 december 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Jody over haar favoriete plekken in Enschede.

Leuk volgens Piet: “met deze tips maak je er een geslaagde Pakjesavond van”

Favorieten van
2 december 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week hebben we een speciale local: Piet deelt haar…

Leuk volgens local Maartje: “Voor vijf euro heb je al een hoofdgerecht”

Favorieten van
19 november 2017

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Maartje over haar favoriete plekken in Enschede….

Pagina 1 van 3