Dit is onze nieuwe gastredacteur Charmain

Door Jannike Huisman 13 maart 2018

Hi! Ik ben Charmain, de nieuwe gastredacteur van indebuurt Enschede! Sinds eind januari mag ik mezelf officieel inwoner van de gemeente Enschede noemen. Niet Rijssen, maar Enschede is nu de stad waar ik mijn boodschappen doe, mijn containers aan de weg zet (al moet ik me nog wel verdiepen in de afvalkalender), mijn stem mag uitbrengen en op mijn oude Gazelle het verkeer onveilig maak. 

Als nieuwe inwoner van Enschede moet ik mijn woonplaats natuurlijk nog ontdekken. Ik ga op zoek naar dingen die je als nieuwe Enschedeër écht gedaan moet hebben en ik deel mijn ervaringen in de vorm van columns op indebuurt Enschede.

Eerste keren

Over ‘eerste keren’ schrijven is niet nieuw voor mij, op hetproefmonster.com deed ik al verslag van veel eerste keren. (Note to self: blog updaten).

Waar ik mij verder mee bezig houd? Eten, koffie drinken in tentjes met een hoog hipstergehalte, zingen en dansen (voor de spiegel) en interieur (net een huis gekocht, dat moet natuurlijk gevuld worden).

Tips?

Ik heb heel veel zin om Enschede te gaan verkennen! Heb jij nog tips voor fijne plekken, leuke evenementen, relaxte hotspots, goede trekpleisters of mooie routes in Enschede die ik écht moet bezoeken? Let me know!

Charmain schaatsen

Charmain: ‘Ik weet nog dat ik door die ijshal schreeuwde: ‘nooit meer!’’

Charmain Zwijnenberg woont pas net in Enschede. Daarom gaat ze op zoek naar dingen die je als nieuwe...

adv.