Weekendtips: Open Huizen Route, Zomerfestival en Kunst in het Volkspark

Door Rebecca de Graaf 8 juni 2018

Yes, het weekend staat weer voor de deur! Weet je nog niet precies wat je de komende dagen wilt gaan doen? Blader dan even door de volgende weekendtips. Er zit genoeg leuks tussen!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kunst in het Volkspark

kunst-in-het-volkspark
Foto: Facebook Kunst in het Volkspark

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni vindt Kunst in het Volkspark plaats. Deze editie is extra feestelijk, want het evenement bestaat inmiddels 25 jaar! Ter ere van het zilveren jubileum van Kunst in het Volkspark is er zaterdagavond 9 juni vanaf 20.00 uur midden in het Volkspark een groots musicalspektakel. De expositie op zondag 10 juni start om 11.00 uur en eindigt om 17.30 uur. Het gehele programma lees je hier.

Open Huizen Route

open-huizen-route

Tijdens een Open Huizen Route openen verkopers hun deur op een zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur voor alle huizenzoekers. De komende Open Huizen Route is aanstaande zaterdag 9 juni. Iedereen kan zonder afspraak binnen komen kijken bij huizen met de Open Huizen Route poster of sticker op het tuinbord. 

prisma-era-makelaars-team

5 tips zodat jij als starter op de woningmarkt niet langer achter het net vist

Op de huidige woningmarkt gaan de huizen als warme broodjes over de toonbank. Sommigen woningen zijn...

Zomerfestival Twekkelerveld

zomerfestival
Foto: Facebook Zomerfestival Twekkelerveld

Op zaterdag 9 juni is het weer tijd voor Zomerfestival Twekkelerveld. Dit zonnige evenement vindt plaats op en rond winkelcentrum Twekkelerveld en de Schorpioenstraat en begint om 12.00 uur. Tot 17.00 uur is er een braderie, straattheater, live optredens en veel kindervermaak, waaronder een geweldige (gratis) kermisattractie. Ook krijgt Swing Out Loud de voetjes van de vloer met Jazzy dans en Lindy-hop. Meer dans zie bij bij dansgroep De Krekkel. Zij tonen je een klassieke Nederlandse volksdans.

Jurassic World marathon

marathon
Foto: Facebook Kinepolis

Ben jij een echte fan van Jurassic Park? Dan wil je deze marathon niet missen. Jurassic World opent zijn poorten opnieuw tijdens de speciale Kinepolis Marathon. Tijdens deze filmmarathon zie je Jurassic World en aansluitend het tweede deel: Jurassic World: Fallen Kingdom.

Kinepolis bioscopen

Nu gesloten09:00 - 22:00

Colosseum 60, Enschede

Bekijk meer:bioscopen

Selma Ann Louise

selma-ann-louis
Foto: Sanne Peper

Deze musical is aankomend weekend nog niet te zien, maar je kunt wel alvast kaartje kopen om zeker te zijn van een plekje. Vanaf woensdag 13 juni tot en met zondag 17 juni is de komische roadmovie-musical Selma Ann Louis in het Wilminktheater te zien.

selma-ann-louis

5 redenen waarom jij de musical Selma Ann Louis gezien móet hebben

Vanaf woensdag 13 juni tot en met zondag 17 juni is de komische roadmovie-musical Selma Ann Louis in...

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede theaters

Nu gesloten12:00 - 17:00

Wenninkgaarde 40-42, Enschede

Bekijk meer:theaters
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.