Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtips: genieten tijdens een pepernoten spa party en een high tea at home

Door Demi Zenderink 20 november 2020

Godzijdank, het is bijna weekend. De werkweek zit erop en het is tijd om even lekker te ontspannen en wat tijd voor jezelf of elkaar te nemen. Ben je op zoek naar wat inspiratie voor het invullen van je weekend? Dan zit je hier goed, want wij hebben vijf leuke uitjes voor je op een rijtje gezet. Enjoy!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

High tea at home

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen is het mogelijk om drie vrienden of vriendinnen thuis uit te nodigen. Wat is dan leuker om samen bij te kletsen onder het genot van een heerlijke high tea? Bij onder andere Heel Bijzonder en De Branderie kun je een high tea afhalen of  thuis laten bezorgen.

Nieuwe sport

Als je dit weekend nog niets op de planning hebt staan en wel wat energie kwijt kunt, is het misschien een idee om je te verdiepen in een nieuwe sport. Om je daarmee een beetje op weg te helpen, hebben we een lijstje gemaakt met een aantal bijzondere sporten. Wie weet gaat er een wereld voor je open.

quidditch

Van zwerkbal tot kanopolo: 5 x bijzondere sporten die je kunt beoefenen in Enschede

We zijn allemaal wel bekend met sporten als voetbal, basketbal en tennis. Maar in Enschede kun je oo...

Pepernoten spa party

Ben je gek op pepernoten? En kun je er geen genoeg van krijgen? Nou, dan is deze pepernoten spa party sowieso iets voor jou. Zaterdag 21 november kun je bij Pedicurepraktijk Van de Wetering terecht voor een uurtje ontspannen dat volledig in het teken staat van pepernoten. Een bubbelend voetenbad, een voetscrub en een voetmassage met jawel, pepernotenolie. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je terecht op de website van Pedicurepraktijk Van de Wetering 

Naar de bioscoop

Vorige week hadden we het nog over een thuisbioscoop, maar dit weekend kunnen we gewoon weer een filmpje pakken in de bios. Je kunt onder andere genieten van films als Roald Dahl’s The Witches, After We Collided en De Grote Sinterklaasfilm. Oh en vergeet niet zelf een kleine snack mee te nemen, want de shops in de bioscoop zijn nog wel dicht.

Kom alvast in de kerstsfeer

Vier je dit jaar geen Sinterklaas? Dan is nu toch een mooi moment om lekker in de kerstsfeer te komen? Versier je huis met leuke lampjes, tuig de kerstboom op en sla een voorraadje chocomelk in. Een beetje gezelligheid in huis kan geen kwaad toch? Mocht je nog inspiratie nodig hebben, neem dan eens een kijkje in het kersthuis van Enschedeër Freddy.

binnenkijker_kersthuis_Freddy
Foto: indebuurt Enschede

Lees ook

Kom maar door met de sollicitatiebrieven! 6 x dit is waarom een stage bij indebuurt zo leuk is

Ben jij voor eind januari/begin februari op zoek naar een leuke, maar vooral ook leerzame stageplek?...
carbid_schieten_ANP-322007340

Mag dat: carbidschieten in Enschede?

Dit jaar mag je in heel Nederland geen vuurwerk afsteken tijdens oud en nieuw. Er is wel een uitzond...
windwijzer-op-stadhuis-enschede

Dit is de tijdelijke vervanger van burgemeester Van Veldhuizen

Onze burgemeester Onno van Veldhuizen werkt momenteel thuis aan zijn herstel van corona. Daarom is e...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.