Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtips: Festival TREK, Vintage Kilo Sale, Slootjesdag en meer

Door Charmain Zwijnenberg 14 juni 2019

Het voordeel van zo’n kort werkweekje? Het is nu alweer weekend! En je hoeft je zeker niet te vervelen, want er is heel veel te doen. Wij zetten de leukste weekenduitjes in Enschede voor je op een rij.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Festival TREK

Ook dit jaar staat het Volkspark weer volledig in het teken van foodtrucks met lekkere hapjes en drankjes, live muziek en theater.

Hoewatwaar: vrijdag 14 juni van 16.00 tot 23.00 uur, zaterdag 15 van 14.00 tot 23.00 uur en  zondag 16 juni van 14.00 tot 21.00 uur in het Volkspark. De toegang is gratis.

Foodtruckfestival TREK
Foto: Annina Romita voor Tubantia

Cars and Coffee Twente

Op 16 juni vindt de vijfde editie van Cars and Coffee Twente plaats bij De Grolsch Veste. Een lokaal event om eigen auto’s te presenteren en te genieten van bolides van mede-autoliefhebbers. Dit alles onder het genot van een goede kop koffie.

Hoewatwaar: zondag 16 juni van 10.00 tot 15.00 uur bij De Grolsch Veste. Je eigen auto aanmelden? Dat kan hier.

Posted by Cars and Coffee Twente on Wednesday, 23 January 2019

Vintage Kilo Sale

De Vintage Kilo Sale van The Vintage Rebel komt naar Enschede! Op 15 juni kan je kledingrekken afspeuren op zoek naar dat ene bijzondere vintage item. Wat het kost? Daar kom je achter als je het kledingstuk weegt, want je betaalt per kilo (er is geen minimum of maximum vereist). Dameskleding, herenkleding, merk en merkloos, op de Vintage Kilo Sale vind je van alles!

Hoewatwaar: zaterdag 15 juni van 12.00 tot 17.00 uur in de Performance Factory, ingang zuid. De toegang is gratis. Hier lees je meer informatie.

Posted by De Vintage Kilo Sale on Thursday, 16 May 2019

Open dag bij Lumen

Op 15 juni is er ontzettend veel te doen tijdens de open dag bij wijkvoorziening Lumen. Denk aan activiteiten en workshops voor jong en oud en een gezellige braderie.

Hoewatwaar: zaterdag 15 juni van 11.00 tot 14.00 uur bij wijkcentrum Lumen aan de Velveweg 54 in Enschede. Van 11.00 tot 16.00 uur kan je een bezoek aan de braderie brengen.

braderie

Open dag Lumen

Uittip! Activiteiten, workshops en braderie tijdens de open dag bij Lumen

Van onderwijs tot fysiotherapie en van een buurthuis tot logopedie. Achter de deuren van wijkvoorzie...

Slootjesdag

Waterschorpioenen, kokerjuffers, bloedzuigers? Zijn jouw kinderen ook zo nieuwsgierig naar wat er allemaal in het water leeft? Neem ze dan mee naar IVN Slootjesdag: en drukbezocht waterfeest voor kinderen. Er zijn twee waterspeurtochten en leuke wateractiviteiten en spelletjes. Schepnetten, bakjes en loeppotjes zijn aanwezig. Maar mocht je thuis een netje over hebben, dan is het handig als je dat meeneemt.

Hoewatwaar: zaterdag 15 juni van 13.00 tot 16.00 uur op de hoek van de Keppelerdijk, Ctiroenvlinder en Vuurvlinder (vlakbij Keppelerdijk 244). De kosten zijn €1,50 per gezin of groep, dat is inclusief routebeschrijving, opdrachten en een zoektaart. Aanmelden is niet nodig. Hier vind je meer informatie over de Slootjesdag.

Slootjesdag
Foto: via IVN Enschede

Lees ook

koffie Broodbode

Dit zijn de favoriete Enschedese koffietentjes van indebuurt-redacteuren

Als redacteuren van indebuurt Enschede hebben we een paar dingen gemeen. We schrijven allemaal voor ...
Foodtruckfestival TREK

Dit is er allemaal te doen in juni in Enschede

Het is alweer juni! En dat betekent dat er een heleboel te doen is in Enschede. De dingen die je éch...
Open dag Lumen

Uittip! Activiteiten, workshops en braderie tijdens de open dag bij Lumen

Van onderwijs tot fysiotherapie en van een buurthuis tot logopedie. Achter de deuren van wijkvoorzie...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.