Weekendtips: AIRFORCE Festival en Pluk de Straat

Door Rebecca de Graaf 3 augustus 2018

Het belooft wederom een zonnig weekend te worden, dus tijd om eropuit te trekken. Heb je nog geen plannen gemaakt? We hebben een aantal weekendtips voor je op een rijtje gezet.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

AIRFORCE Festival

Airforce festival vliegbasis Twenthe
Foto: Tubantia

Op zaterdag 4 augustus vormt vliegveld Twenthe de basis voor het AIRFORCE Festival. Dit is alweer de derde editie van het snoeiharde festival. Een kaartje kost 54,- euro en tickets zijn te bestellen via deze link. Vergeet vooral niet om oordopjes mee te nemen, want de harde beats kunnen voor gehoorverlies zorgen.

Stadsbeiaardier

Op zondag 5 augustus speelt de stadsbeiaardier tussen 13.00 uur en 14.00 uur. Esther Schopman (48) is de nieuwe stadsbeiaardier van Enschede. Zij wil het carillon in de toren van de Grote Kerk op de Oude Markt een prominente rol geven in het leven van de stad.

Enschede Oude Markt binnenstad
Foto: Enschede Promotie

Pluk de Straat

Op zondag 5 augustus wordt er tussen 15.00 uur en 20.00 uur de eerste ‘Pluk de straat’ gehouden. Diverse ondernemers uit de Walstraat zullen gerechten met ingrediënten uit de plantenbakken bereiden. Daarnaast is er live muziek en zal er naast de culinaire kant ook de creatieve, culturele en kunstkanten van de straat tentoongesteld worden. 

Local Sunday Market

local-sunday-market
Foto: Facebook Local Sunday Market

Aankomende zondag staat de Local Sunday Market tussen 12.00 uur en 17.00 uur weer voor je klaar om je te verrassen met unieke handgemaakte producten. De markt vindt plaats in en rondom gebouw Zuid van de Performance Factory en de toegang is gratis.

Performance Factory entertainment

Nu open07:00 - 23:00

Hoge Bothofstraat 31-49 , Enschede

Bekijk meer:entertainment

Mojito Project

mojito project
Foto: Rico Latino

Elke eerste vrijdag van de maand organiseert Rico Latino in samenwerking met de Twentsche Foodhal de Mojito Project. Dit feest is voor iedereen die van Latin dance en muziek houdt, hier graag van wil proeven of het gezellig vindt om om wat voor reden dan ook aan te sluiten! De gratis mini-workshops wisselen maandelijks. Je hoeft je niet aan te melden en kan om 20.30 uur aansluiten. De workshops duren tot 21.00 uur. Zorg wel dat je op tijd bent!

Twentsche Foodhal restaurants en horeca

Nu open09:00 - 23:00

Hoge Bothofstraat 45, Enschede

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.