Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendtips: 5 x dit kun je doen in en om Enschede

Door Demi Zenderink 27 november 2020

Hang de vlag maar uit, want het is weer bijna weekend. Zin om iets leuks te gaan doen? Lees dan zeker verder, want we hebben weer wat leuke activiteiten op een rij gezet. Alvast fijn weekend!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Ontmoet Sinterklaas tijdens een ritje door de drive-thru

Staan jouw kinderen ook te popelen om Sinterklaas en zijn pieten in het echt te zien? Maak dan aankomende zondag een tripje naar de drive-thru van pannenkoekenhuis De Hooge Esch in Buurse. Tussen 15.00 en 18.00 uur kun je een heerlijke puntzak pannenkoek of een puntzak friet bestellen, met als afsluiter een cadeautje voor de kids dat speciaal overhandigd wordt door Sinterklaas en de pieten. Vergeet niet om van te voren je tickets te reserveren. Dit kan door een mailtje te sturen naar [email protected].

Workshop maak je eigen ocean drum

Een ocean drum is een instrument dat het geluid van de zee geeft. Op zaterdag 28 november kun je bij de Zessprong een workshop volgen waarbij jij je eigen ocean drum leert maken. De workshop start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Deelnemen kost €69,- inclusief materialen. Voor meer informatie over de workshop kun je terecht op de website van TextielFem.

Verhalenmiddag bij de Museumfabriek

Zondag 29 november kun je vanaf 14.00 uur deelnemen aan een verhalenmiddag met als thema de natuur. Onder leiding van Nathalie Baartman ga je een middag tegemoet vol natuurervaringen van bekende Twentenaren, maar je mag ook zeker je eigen ervaringen delen. Een ticket kost €7,50 en reserveren kan via de website van de Museumfabriek.

Stuur alvast een kerstkaartje

Misschien heb je het al voorbij zien komen, maar we hebben bij indebuurt weer een leuke kerstkaartenactie. Dit jaar zamelen we kerstkaarten in voor ouderen die de feestdagen helaas alleen moeten doorbrengen. Daarom hopen we met jullie hulp een lach op het gezicht van vele ouderen te kunnen toveren door middel van een leuke kerstkaart. Meer informatie over deze toffe actie vind je hieronder.

kerstkaartenactie

Doe mee aan de indebuurt kerstkaartenactie voor ouderen in Enschede

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De ...

Pepernoten bakken

Nu pakjesavond weer voor de deur staat, liggen de winkels natuurlijk vol met sinterklaaslekkernijen. Van pepernoten tot chocoladeletters, er is van alles te vinden. Nu kun je ze dus in de winkel kopen, maar je kunt ze ook zelf maken. Steek dit weekend de handen uit de mouwen en maak bijvoorbeeld je eigen pepernoten. Eet smakelijk!

kruidnoten
Foto: Pixabay

Lees ook

kerstboom_ANP

Bij deze lokale ondernemers in Enschede koop je een echte kerstboom

Je kunt jouw kerstboom natuurlijk bij een groot tuincentrum kopen, maar je kunt er ook voor kiezen o...
Van Diemenstraat 48

Te koop in Enschede: 10 x karakteristieke jaren 30-huizen om van te dromen

Een erker, glas-in-loodramen en oude paneeldeuren: jaren 30-huizen zijn razend populair. En er staan...
sinterklaaslekkernijen

Wie zoet is krijgt lekkers! Bij deze Enschedese horecazaken kun je sinterklaaslekkernijen afhalen of laten thuisbezorgen

Het is bijna weer pakjesavond en dat moet natuurlijk wel gevierd worden met wat lekkers op tafel. Nu...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.