Weekendtips: Dire Straits staconcert, speelgoedbeurs en schaatswedstrijden

Door Rebecca Tank 10 november 2017

Yes, het weekend staat weer voor de deur! Aangezien de weersvoorspelling niet al te denderend is, hebben we een aantal weekendtips voor je geselecteerd die je lekker binnen kunt doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de speelgoedbeurs waar je voor een klein prijsje alvast je Sinterklaasinkopen kunt doen?

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

40 years of Dire Straits

dire-straits
Foto: Facebook Wilminktheater

Kan jij alle numbers van de Dire Straits moeiteloos meezingen? Dan mag je het concert op vrijdag 10 november niet missen. The Dire Straits Experience is niet zomaar een tributeband, want de twee voormalige DS-leden Chris White en Chris Whitten maken deel uit van dit gezelschap rasmuzikanten, die al speelden met namen als Paul McCartney, Eric Clapton en David Bowie. Hun missie? Het mooiste uit het Dire Straits-songbook doorgeven aan de volgende generatie. Een kaartje kost 32,50 euro en is gemakkelijk online te bestellen.

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede theaters

nu gesloten12:00 - 17:00

Wenninkgaarde 40-42, Enschede

Bekijk meer:theaters

Speelgoedbeurs

speelgoedbeurs
Foto: Facebook Speelgoedbeurs

Op zaterdag 11 november van 13.30 tot 15.00 uur vindt de speelgoedbeurs plaats in Het Noaberhuus, Schipholtstraat 45 in Glanerbrug. Hier wordt (tweedehands) speelgoed aangeboden voor kleine prijsjes. Ideaal om je slag te slaan voor de dure decembermaand. De toegang is gratis, maar bij de kassa betaal je wel een toeslag van 10% over je aankopen. De kinderkleding- en speelgoedbeurs draait namelijk volledig op vrijwilligers. De toeslag die je betaalt, wordt aan een goed doel geschonken. Voor deze beurs is er gekozen voor  de Stichting Twentsewens Ambulance.

Schaatswedstrijden

ndix-nsk-afstanden
Foto: Facebook NDIX NSK Afstanden 2017

Op 11 en 12 november organiseert D.S.V. de Skeuvel het NDIX NSK Afstanden 2017. Deze wedstrijden worden gehouden bij de IJsbaan Twente. Op zaterdag staan de 500 en 1500 meter voor mannen en vrouwen op het programma, op zondag de 1000m en 3km (vrouwen) en 5km (mannen).

IJsbaan Twente sportcentra

Colosseum 90, Enschede

Bekijk meer:sportcentra

Remember the Time

remember-the-time
Foto: Facebook Remember the Time

Ben jij een echte liefhebber van R&B en hiphop? Dan mag je het Remember the Time feest niet missen. Tijdens deze avond kun je tracks van Destiny’s Child, Busta Rhymes, Justin Timberlake, Montell Jordan, Missy Elliott, LL Cool J, Rihanna, Drake en Pharrell verwachten. Het feest start om 23.00 uur en een kaartje aan de deur kost 15 euro.

Uitgaanscentrum ’t Bölke discotheken

nu open21:00 - 04:00

Molenstraat 6 - 8, Enschede

Bekijk meer:discotheken
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen