Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van ballet tot cabaret: deze kerstvoorstellingen in Enschede moet je zien

Aangeboden door Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede 29 november 2019

Bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede staan kerstvoorstellingen in alle soorten en maten op het programma. Omdat je je nooit vroeg genoeg kunt voorbereiden op kerst, zetten wij ze alvast voor je op een rij.

Pagina 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

Lejo Kerstshow

Lejo, het bijna wereldberoemde vingerpoppetje, komt op 8 december naar De Kleine Willem. En samen met zijn vrienden maakt hij er een groot feest van. Alles wordt gespeeld door de twee handen van Leo Petersen, met hulp van een koffer vol houten ogen. Deze vrolijke kerstvoorstelling is leuk voor het hele gezin. Kaarten kosten €7,50 per stuk.

Notenkraker

Op 11 december is de Notenkraker te zien in het Wilminktheater. Een magisch kerstfeest voor de hele familie. Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan danst de legendarische choreografie van Marius Petipa en Lev Ivanov op de wereldberoemde muziek van Tsjaikovski. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €34,50.

3JS

De kerstshows van de 3JS zijn een begrip in theaterland. Wil je daar bij zijn? Dat kan op 12 december. Een kaartje bestel je vanaf €17,50.

Posted by Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede on Tuesday, 5 November 2019

Die Weihnachtsshow!

Die Weihnachtsshow! is een echte kerstrevue. Je kunt deze komische show op 14, 19, 21 en 22 december in De Kleine Willem bijwonen. Een kaartje kost €19,50.

Posted by Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede on Tuesday, 22 October 2019

Kerst met Combattimento

Op 15 december kom je in de Grote Kerk in de typische decembersfeer met Combattimento. Met werken van o.a. Händel, Corelli, Charpentier en Bach. Genieten van deze wonderschone muziek? Een kaartje kost €22,50.

Posted by Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede on Monday, 3 June 2019

Kerst met Ballen – Unplugged

Op 19 december speelt de bekende Twentse band ENorm pittige pop- en rockmuziek afgewisseld met gevoelige ballads en kerstklassiekers. En dat allemaal in de Grote Kerk. Het concert is unplugged en all-inclusive met naast een spectaculaire kerstshow ook drankjes en luxe hapjes om je alvast voor te bereiden op het kerstdiner. Kaarten kosten €65,00 per stuk.

Posted by Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede on Tuesday, 5 November 2019

Kerst met Ballen – Concert by ENorm

Kun je geen genoeg krijgen van ENorm? Goed nieuws! Op 20 december treedt de band nogmaals op. Deze keer in het Muziekcentrum. Rockband Storm staat in het voorprogramma. Een ticket kost €32,50.

Posted by Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede on Tuesday, 5 November 2019

The Christmas Night

The Christmas Night wordt één van de muzikale hoogtepunten tijdens de kerstperiode in Enschede genoemd. Met optredens van DO, Jim van der Zee, Ivan Peroti, ZO! Gospel Choir, Orkest van het Oosten, MuSis, Roza Herwig en Manuela Nzenge snappen we dat wel. Op 19, 20 en 21 december kun je bij dit kerstuitje in het Wilminktheater zijn. Kaarten zijn te bestellen vanaf €35,00.

Weihnachtsoratorium

Het Orkest van het Oosten en Consensus Vocalis geven je in de Jacobuskerk op de Oude Markt een avond lang muzikale en spirituele inspiratie. Wil je daar bij zijn op 20 december? Kaarten zijn vanaf €35,00 verkrijgbaar.

Posted by Orkest van het Oosten on Tuesday, 6 August 2019

Wat preken we met kerst?

Op 22 december wijzen de Drie Wijzen uit het Oosten je de weg door deze donkere tijden voor kerst. Een wonderlijke combinatie van drie inspirerende Tukkers met een eigen preek. Een van de prekers is Jan Riesewijk. Jonge, muzikale talenten uit de regio omlijsten het geheel. Wil je deze voorstelling in de Grote Kerk meemaken? Kaarten kosten €10,00.

Posted by Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede on Thursday, 3 October 2019

Diner veur ene

Een kersttraditie door Laus en Jonne Steenbeeke: het legendarische Dinner for one in het Twents. Wil je deze komische voorstelling in De Kleine Willem bijwonen op 25 of 26 december? Kaarten kosten €10,00 en jongeren kunnen voor €5,00 naar binnen.

Oliver!

Deze kerstklassieker van Charles Dickens was vorig jaar een enorm succes. Daarom kun je ook dit jaar van dit kerstuitje voor het hele gezin genieten in het Muziekcentrum. De voorstelling vindt plaats van 25 tot en met 29 december. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €26,50 voor volwassenen en vanaf €17,50 voor jongeren.


Meer over Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede ontdekken?

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Gesloten12:00 - 17:00

Wenninkgaarde 40-42, Enschede

Pagina 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

adv.