Valentijnsdag in Enschede 2018: dit is er te doen

Door Jannike Huisman 12 februari 2018

Valentijnsdag. Óf je vindt het hysterische, commerciële onzin, óf het is helemaal je ding. In dat laatste geval wil je je lover misschien verrassen met een romantisch diner of andere hartverwarmende activiteit. Dat kan prima in Enschede.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Duo massage

Moment voor Massage
Foto: Facebook Moment voor Massage

Gemasseerd worden op hetzelfde moment terwijl je elkaar diep in de ogen kijkt. Hoe romantisch is dat? Bij Moment voor Massage in Enschede kan dat gewoon. Kun je ook nog kiezen of je in de stad wilt of bij je thuis. Wij zeggen: kies het tweede. Maar, jullie keuze natuurlijk.

Moment voor Massage massagesalons

Nu open09:00 - 22:00

De Klomp 120-102, Enschede

Bekijk meer:massagesalons

Maak je eigen valentijnskaart

anti-valentijn
Foto: ANP

Bij Tuunte in Enschede-Zuid kun je op woensdag 14 februari tussen 13:00 en 15 uur een eigen valentijnskaart knutselen. Want wat is er nu leuker dan om je valentijn een kaart te geven die je zelf hebt gemaakt?

Tuunte Enschede-Zuid kledingwinkels

Nu gesloten09:30 - 20:00

Wesseler-Nering 40B, Enschede

Bekijk meer:kledingwinkels

Aanschuiftafel met liefde

Eten met liefde
Foto: Facebook Landgoed AlGoed

Liefde gaat natuurlijk door de maag en daarom kun je op woensdag 14 februari bij Landgoed AlGoed aanschuiven aan tafel. De avond staat in het teken van de liefde. Lieve hapjes, die met liefde zijn bereid. Wie weet ontmoet jij hier wel jouw droomdate. Aanmelden kan tot woensdag 9.00 uur via [email protected] of een app naar 06 55773670. Hier vind je meer informatie.

The Shape of Water

The shape of water
Foto: Concordia

Op 14 februari is de voorpremière van de sprookjesachtige film The Shape of Water! Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962 en is genomineerd voor 13 Oscars. Dit kun je combineren met een 3-gangen Valentijns-menu bij Sam-Sam.

Concordia (Oude Markt) entertainment

Oude Markt 15, Enschede

Bekijk meer:entertainment

Sam Sam cafés

Nu open09:30 - 00:00

Oude Markt 15-17, Enschede

Bekijk meer:cafés

Nachtje badderen

van der valk hotel
Foto: Van der Valk

Ook al ga je bij lange na nog niet trouwen, een nachtje in de Present Suite kun je altijd boeken. Inchecken zodra de kamer gereed is en er niet meer uitkomen tot de volgende ochtend. Eten laat je gewoon bezorgen op je kamer (trek wel even een badjas aan als de roomservice voor de deur staat). Er is een luxe badkamer met ligbad en stoomdouche, een kingsize bed en een haardvuur. Super romantisch!

Van der Valk Hotel Enschede hotels

Nu openHele dag

Zuiderval 140, Enschede

Bekijk meer:hotels

Anti-valentijn?

quad-rijden
Foto: ANP

Heb je een vriend of vriendin die niet zo geïnteresseerd is in valentijn? Speciaal voor jullie hebben we een aantal tips om het die dag toch leuk te hebben.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.