Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip voor de herfstvakantie: bezoek de Halloween kermis (als je durft)

Aangeboden door Kermis Enschede 7 oktober 2019
De herfstvakantie staat weer voor de deur, dus tijd om eropuit te trekken! Een van de grootste publiekstrekkers tijdens deze periode is de Halloween kermis in het Volkspark. Ook dit jaar worden er weer leuke activiteiten georganiseerd, zoals een zombie walk en een vuurwerkshow. Het complete programma van de Halloween kermis 2019 vind je hier.
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Halloween kermis 2019

De Halloween kermis staat van zaterdag 19 oktober tot en met zondag 27 oktober in Enschede. De kermis is iedere dag geopend van 13.00 uur tot 23.00 uur, dus je hebt genoeg tijd om een ritje te maken in de Mega Booster of in de zweefmolen. Een bezoekje aan de kermis is natuurlijk extra leuk wanneer het donker is, want dan zijn alle lichtjes goed zichtbaar.

halloweenkermis
Foto: indebuurt Enschede

Laat je schminken

Van enge clown tot schattige heks, tijdens de Halloween kermis kunnen jouw kinderen worden wat ze maar willen. Ieder weekend staat er namelijk een team van vrijwilligers klaar om de kinderen te schminken en je hoeft hier niets extra’s voor te betalen.

halloween-kermis16

Pompoen snijden

Halloween is niet compleet zonder een uitgesneden pompoen. Daarom kun je op woensdag 23 oktober zelf zo’n gave Halloween pompoen uitsnijden bij de informatie tent op het terrein. Deze activiteit start om 14.00 uur en deelname is gratis.

halloween-kermis6
Foto: indebuurt Enschede

Halloween tocht

Op woensdag 23 oktober vindt de Halloween tocht plaats. Om 18.00 uur verandert het Volkspark in een griezelig bos met onder andere spoken, waarzegsters en clowns. Deze tocht is geschikt voor de hele familie.

halloween-kermis11
Foto: indebuurt Enschede

Eurokortingsdag!

Wie graag wat geld wil besparen, moet op donderdag 24 oktober naar de kermis. Want dan is het namelijk Eurokortingsdag. Wil je wel met korting naar de Halloween kermis, maar lukt het niet om op donderdag te gaan? Maak dan gebruik van de kortingsbonnen die binnenkort online komen te staan.

halloweenkermis
Foto: indebuurt Enschede

Zombie walk

Vond je de Halloween tocht van woensdagavond nog niet spannend genoeg? Kom dan op vrijdag 25 oktober naar de zombie walk! Deze tocht gaat om 20.00 uur van start en met een speciaal voertuig verplaatst de stoet zich over de kermis.

halloweenkermis
Foto: indebuurt Enschede

Vuurwerkshow

Op zondag 27 oktober wordt om 21.00 uur de Halloween kermis afgesloten met een vuurwerkshow. Deze spectaculaire show wordt verzorgd door Dream Fireworks.

vuurwerk
Foto ter illustratie. Bron: Unsplash

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kermis Enschede. Meer over Kermis Enschede ontdekken?

Kermis Enschede vrijetijd en uitgaan

Volkspark, Enschede

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.