Uittip van de week: vier St. Patrick’s Day bij Molly Malone

Door Rebecca de Graaf 13 maart 2019

Haal al jouw groene kleding maar uit de kast, want 17 maart is het St. Patrick’s Day! En waar kan je deze Ierse nationale feestdag nou beter vieren dan bij de enige Ierse pub in Enschede: Molly Malone.

Wat is St. Patrick’s Day eigenlijk?

Deze nationale feestdag van Ierland is vernoemd naar Saint Patrick, de beschermheilige van het land. Officieel vieren de Ieren vier dagen lang St. Patrick’s Day. Het hoogtepunt van de festiviteiten vindt plaats op de sterfdag van de beschermheilige, op 17 maart. En dat wordt gevierd met gezellige live muziek en bier… heel veel bier.

St. Patrick’s Day in Enschede

Niet alleen in Ierland wordt St. Patrick’s Day gevierd, ook in ons (groene) kikkerlandje. Zo wordt er bijvoorbeeld in Den Haag een groots evenement georganiseerd dat duizenden bezoekers trekt. In Enschede kun je de Ierse sfeer goed proeven bij Molly Malone. Wat kun je zoal verwachten? Check onderstaand filmpje!

Het is weer bijna tijd voor het leukste feestje in Enschede. 17 maart St. Patricksday!! Guinness, Live muziek en een hele berg gezelligheid! Dus trek je groenste kleding uit de kast, poets de dansschoenen op en kom samen met ons deze internationale feestdag vieren! Slàinte!

Posted by Molly Malone Enschede on Friday, 8 February 2019


Meer over Molly Malone Irish Pub Enschede ontdekken?

Molly Malone Irish Pub Enschede cafés

Nu open12:00 - 02:00

Oude Markt 11 , Enschede

Bekijk meer:cafés

adv.