Uittip: ex-gokverslaafde vertelt over dubbelleven in voorstelling

Door Charmain Zwijnenberg 23 januari 2019

Op 25 januari vindt de voorstelling Kop of Munt plaats bij Theater Prismare. In deze theaterproductie vertelt Arjan van Essen over zijn eigen leven als een ex-gokverslaafde die jarenlang een dubbelleven leidde. 

Tien jaar geleden bezocht Arjan van Essen voor de laatste keer het casino. Tot die tijd hield hij er een dubbelleven op na. Enerzijds was hij de oprecht liefhebbende vader en echtgenoot, betrokken docent, gedreven politicus en goede vriend. Anderzijds was hij de man die leed aan een steeds heftiger gokverslaving, waar niemand van wist.

Verwerkingsproces

Voor Arjan is het toneelstuk een onderdeel van zijn verwerkingsproces. “Het is geen theaterstuk om te choqueren. Ik hoop hiermee ook iets te kunnen betekenen voor anderen die met een verslaving worden geconfronteerd. Een stukje herkenning”, vertelt Arjan aan onze collega’s van indebuurt Gouda.

Hoewatwaar: De voorstelling vindt plaats op vrijdag 25 januari om 20.15 uur bij Theater Prismare aan de Roomweg 167 D. Kaarten kosten €16,- per stuk en zijn  hier te bestellen.


Meer over Prismare ontdekken?

Prismare gemeente en lokale diensten

Op aanvraag

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Roomweg 167d, Enschede

Bekijk meer:gemeente en lokale diensten

Meer over

Doen

adv.