Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip! Activiteiten, workshops en braderie tijdens de open dag bij Lumen

Aangeboden door Wijkvoorziening Lumen 4 juni 2019

Van onderwijs tot fysiotherapie en van een buurthuis tot logopedie. Achter de deuren van wijkvoorziening Lumen aan de Velveweg speelt zich ontzettend veel af. Nieuwsgierig? Neem dan zaterdag 15 juni een kijkje tijdens de open dag. Er zijn die dag activiteiten voor jong en oud en er is een gezellige braderie. 

Kijkje achter de schermen

Maak kennis met Katholieke Basisschool De Kubus, OBS De Uitvinding en kinderopvang Columbus Junior. Of neem een kijkje achter de schermen bij FITclinic Fysiotherapie, het Twentsch Logopediecentrum of Buurtkamer De Vleeschhouwerij. Ook kan je het veelzijdige aanbod bekijken van de verenigingen die gebruik maken van de ruimtes van Lumen.

Kunst

Het thema van de open dag is kunst. De kinderen van de basisscholen en kinderopvang zijn al druk in de weer met hun zelfgemaakte kunstwerkjes die ze op de open dag tentoonstellen.

Tekst gaat verder onder de foto

Open dag Lumen

Workshops

Maar je kunt op 15 juni meer verwachten dan bijzondere kinderkunst. Denk aan een flinke dosis theater, dans, zang en beeldende kunst. En je hoeft niet alleen toe te kijken, want er zijn een paar toffe workshops. Gooi die heupen los en leer de flamenco of de lindy hop. Of ga een middag als levend kunstwerk door het leven.

Voor jong en oud

De open dag is voor jong en oud. De kleintjes kunnen zich laten schminken en hun energie eruit springen op het springkussen. En wedden dat je pubers zich vermaken in de pannakooi en bij de FC Twente-wand?

Tekst gaat verder onder de foto

braderie

Braderie

Heb je binnen genoeg gezien, gespeeld en gedanst? Dan hoef je nog steeds niet naar huis. Tot 16.00 uur kan je langs de verschillende kraampjes en kleedjes struinen op de braderie en kleedjesmarkt. Misschien tik je nog wel een vintage parel op de kop. Natuurlijk is er ook aan hapjes en drankjes gedacht. Een aantal buren en de vrijwilligers van de Buurtkamer zorgen ervoor dat je zeker niet verhongert of uitdroogt.

Hoewatwaar: de open dag bij Lumen vindt zaterdag 15 juni van 11.00 tot 14.00 uur plaats aan de Velveweg 54 in Enschede. Van 11.00 tot 16.00 uur kan je een bezoek aan de braderie brengen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wijkvoorziening Lumen. Meer over Wijkvoorziening Lumen ontdekken?

Wijkvoorziening Lumen basisscholen

Op aanvraag

Velveweg 54, Enschede

Bekijk meer:basisscholen

adv.