Uitje met de kids: 3x naar de kinderboerderij

Door Jannike Huisman 19 juli 2017

Gezellig met je kind een dagje uit naar de kinderboerderij om dieren te zien. In Enschede zijn er verschillende kinderboerderijen waar je dieren kunt bewonderen en knuffelen. We zetten er 3 voor je op een rijtje.

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Kinderboerderij De Wesseler

kinderboerderij de wesseler Enschede

In Enschede-Zuid ligt de kinderboerderij De Wesseler, waar je veel verschillende dieren kunt knuffelen. Er zijn bijvoorbeeld: koeien, varkens, ezels, schapen, geiten, een paard, konijnen en cavia’s. Kinderen van jong tot oud kunnen hier kennismaken met de dieren. Daarnaast is er ook een speeltuin met speeltoestellen waar je kind zijn energie kwijt kan. De kinderboerderij ligt naast het Wesselerbrinkpark, waardoor je het dus prima combineren met een wandeling in het park.


Meer over Kinderboerderij De Wesseler ontdekken?

Kinderboerderij De Wesseler kinderboerderijen

Nu open09:00 - 16:30

Wesselerweg 15A, Enschede

Bekijk meer:kinderboerderijen

Erve ’t Wooldrik

Kinderboerderij wooldrik Enschede

Bokjes zien springen en konijnen en cavia’s knuffelen? Dat kan bij de knusse kinderboerderij Erve ’t Wooldrik. De dwerggeitjes klimmen graag op alles wat ze maar tegenkomen. Ook zijn er nog schapen, dexter-koeien, mini-varkens en kippen. Het hele jaar door zijn er speciale kinder-activiteiten. Mocht je nog niet naar huis willen dan kun je samen nog een rondje lopen door het Wooldrikspark dat er naast ligt. Hier vind je nog een mooie vijver en een gezellig theehuisje.


Meer over Kinderboerderij Erve ’t Wooldrik ontdekken?

Kinderboerderij Erve ’t Wooldrik kinderboerderijen

Nu open09:00 - 16:30

Lorentzlaan 22, Enschede

Bekijk meer:kinderboerderijen

Kinderboerderij Enschede-Noord

Aan de rand van Enschede ligt een kinderboerderij op een groot stuk land van wel 2 hectare. Hier vind je grote dieren, zoals: koeien, ezels, lama’s en herten. Ook zijn er kleinere dieren, zoals: kippen, vogels, konijnen, chinchilla’s en cavia’s. Op het terrein is een boomgaard, een vijver en is er een speeltuin met veel speeltoestellen waar je kind lekker kan spelen. Of neem een lunch mee om gezellig te picknicken bij één van de picknicktafels.


Meer over Kinderboerderij Noord ontdekken?

Kinderboerderij Noord kinderboerderijen

Nu open08:00 - 16:30

Vanekerbeekweg 15, Enschede

Bekijk meer:kinderboerderijen
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.