Dit uitje in de kerstvakantie is geschikt voor bezoekers van alle leeftijden

Aangeboden door Krazy Kangaroo Enschede 14 december 2018

Van zaterdag 22 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019 is het kerstvakantie. Ben jij op zoek naar een leuk uitje dat geschikt is voor kinderen van alle leeftijden? Dan ben je bij Krazy Kangaroo aan het juiste adres!

Krazy Kangaroo

Met een oppervlakte van 2700 vierkante meter behoort Krazy Kangaroo tot één van de grootste indoor trampolineparken van Nederland. Naast een divers aanbod van toestellen is er ook een heus ninja parcours aanwezig zodat jij jouw vaardigheden, kracht en behendigheid kunt trainen. Om de veiligheid te kunnen waarborgen, zit er een limiet op het aantal bezoekers die per uur naar binnen mogen. Via deze link kun je eenvoudig online reserveren.

Voor alle leeftijden

Sinds 1 december heeft Krazy Kangaroo de minimale leeftijd van de Kids Jump aangepast. Nu mogen ook kinderen vanaf twee jaar onder begeleiding van een volwassene bij het indoor trampolinepark springen. Normaliter vindt de Kids Jump iedere woensdag van 14.00 uur tot 15.00 uur en iedere zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur plaats, maar speciaal voor de kerstvakantie kan het iedere ochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Kids Jump
In de kerstvakantie vindt de Kids Jump iedere dag plaats tussen 10.00 uur en 12.00 uur

Activiteiten in de kerstvakantie

Maak het uitje in de kerstvakantie compleet door een bezoek aan Krazy Kangaroo te combineren met het naastgelegen speelparadijs Avontura. Leuk extraatje: in de kerstvakantie organiseren zij iedere dag een leuke activiteit, zoals kerstkoek happen, een speurtocht of een kerstballon versieren. Je vindt hier het gehele overzicht en de aangepaste openingstijden.

Abonnement

Ben je van plan om Krazy Kangaroo met regelmaat te bezoeken? We hebben goed nieuws, want de abonnementen zijn sinds kort beschikbaar. Met zo’n abonnement ben je al met vier uur springen per maand goedkoper uit. Zo kun je voor 39,95 euro per maand onbeperkt gebruik maken van het trampolinepark.

Krazy Fit

Het trampolinepark is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die op zoek zijn naar een intensieve en leuke workout. Tijdens een uurtje Krazy Fit combineer je cardio en kracht met de behendigheid op een trampoline. Naast de losse lessen wordt Krazy Fit ook in abonnementsvorm aangeboden. Fit worden is nog nooit zo leuk geweest!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Krazy Kangaroo Enschede. Meer over Krazy Kangaroo Enschede ontdekken?

Krazy Kangaroo Enschede sportcentra

Nu gesloten14:30 - 23:00

De Reulver 120 , Enschede

Bekijk meer:sportcentra

adv.