Toffe plekken om te schuilen voor de regen in Enschede

Door Jannike Huisman 20 november 2017

Wat een druilerige dag: regen, regen én best fris. Het is echt herfstweer! We zitten nu liever binnen en we neigen massaal naar iets warms. Hou het droog en duik op tijd één van deze toffe Enschedese plekken in.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Opwarmen met een soepje

Pompoen soep
Foto: Unsplash

Even fijn op temperatuur komen met een soepje als je net de regen hebt getrotseerd? Bij ProefPuurPlaza zijn ze ‘serious about soup’. Zo kun je kiezen uit een fijne linzensoep of soep van tomaat/basilicum of een kokos-pompoensoep. Daarna kun je weer helemaal tegenaan.

ProefPuurPlaza lunch

nu gesloten08:30 - 18:00

De Heurne 57, Enschede

Bekijk meer:lunch

Filmpje pakken

Popcorn Bioscoop
Foto: Pexels

Hoe fijn is dat, buiten regent het keihard en jij zit lekker in de bios met een zak popcorn op schoot je favoriete film te bekijken! In Enschede kun je gelukkig veel leuke films kijken. Kies bijvoorbeeld voor Kinepolis in de stad of bij het stadion. Of breng een bezoekje aan filmhuis Concordia.

Kinepolis bioscopen

nu gesloten12:00 - 22:00

Colosseum 60, Enschede

Bekijk meer:bioscopen

Warme chocolademelk drinken

chocolademelk
Foto: Pixabay

Bij Grand Café Soestdijk kun je een lekker kopje warme chocolademelk drinken met slagroom. Hmm, heerlijk!

Grand Café Soestdijk cafés

nu gesloten10:30 - 00:00

Oude Markt 3, Enschede

Bekijk meer:cafés

Toerist in eigen stad

Rijksmuseum Enschede

Speel lekker de toerist in je eigen mooie stadje. Geniet van deze bekende Enschese bezienswaardigheden, heerlijk warm, droog en superleuk.

Knus op de bank thuisbezorgd

food-pizza-restaurant-eten-thuisbezorgd
Foto: Pexels

Wil je helemaal niet de regen trotseren? Dan hebben we speciaal voor de mensen die even een dagje niet willen koken of naar buiten willen voor boodschappen de top 10 bij Thuisbezorgd in Enschede op een rij gezet.

Rondstruinen op indebuurt

Indebuurt Enschede Instagram

Lekker op de bank, onder een dekentje op de hoogte blijven van al het Enschedese nieuws en leuke tips. Laat die regen maar kletteren tegen het raam, jij zit droog met de leukste nieuwtjes uit Enschede op indebuurt. En wil je echt geen nieuwtje missen? Volg ons dan ook op Facebook.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶