Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip voor de thuisblijvers: hier kun je gratis proefspringen

Aangeboden door PartyMaatje.nl 25 juni 2020

Ben jij op zoek naar een leuk uitje met je kinderen voor de zomerperiode? Dan hebben we een fijne tip voor je! Want de komende weken kunnen kinderen gratis proefspringen op de spiksplinternieuwe springkussens van PartyMaatje.nl.

PartyMaatje.nl is een nieuw verhuurbedrijf in springkussens en zij zijn gevestigd aan de Oldenzaalsestraat 779 in Lonneker. Ze beschikken over een ruim assortiment springkussens met uiteenlopende thema’s. Denk bijvoorbeeld aan een unicorn springkussen, een piratenthema of aan een Multiplay XXL Super Nemo van 9,5 meter!

Kom gratis proefspringen

Om Enschede en omstreken kennis te laten maken met PartyMaatje.nl organiseren zij meerdere proefspringdagen per week. Via de evenementenkalender op hun Facebookpagina kun je precies zien wanneer deze dagen gepland staan. De springkussens staan buiten op de parkeerplaats van het verhuurbedrijf, dus de proefspringdagen zijn afhankelijk van het weer.

Tekst gaat verder onder de foto

springkussen huren

Deze activiteit vormt een ideaal middagje uit voor de zomervakantie. Het is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar en ouders worden geacht om toezicht te blijven houden. Op het terrein worden meerdere picknicktafels geplaatst, dus ouders kunnen relaxt vanaf een afstandje alles in de gaten houden. Ook staat er een softijskraam op het terrein, zodat je in de tussentijd van wat lekkers kunt genieten.

Ontvang een cadeaubon van €20,-

Daarnaast ontvangt iedere bezoeker van de proefspringdagen een cadeaubon van €20,-. Deze bon kun je gebruiken wanneer je zelf een van de springkussens wilt huren voor bijvoorbeeld een verjaardag of een buurtfeest. Deze korting is het hele seizoen geldig, dus je hebt nog tijd genoeg om de waardebon te verzilveren.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Springkussen huren: de eyecatcher voor ieder feestje

PartyMaatje.nl werkt met een superhandig reserveringssysteem. Alle reserveringen worden realtime verwerkt, dus je kunt precies zien wanneer jouw gewenste springkussen met glijbaan nog beschikbaar is. De prijzen staan duidelijk op de website vermeld, dus je weet exact waar je aan toe bent wanneer je een springkussen wilt huren. Ook kun je jouw reservering kosteloos tot 24 uur vóór de levering annuleren wanneer het feest door slecht weer in het water dreigt te vallen.

Via PartyMaatje.nl kun je eenvoudig een springkussen huren. Je kunt hem zelf ophalen bij de winkel of voor een kleine meerprijs laten bezorgen op de gewenste locatie. Zorg dat je vooraf de plek waar het springkussen moet komen te staan goed opgemeten hebt, want ze nemen veel ruimte in beslag. Verder zijn alle springkussens gecertificeerd en is de haspel voorzien van een speciaal veiligheidsklepje. Niets staat een veilig middagje springen meer in de weg!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door PartyMaatje.nl. Meer over PartyMaatje.nl ontdekken?

PartyMaatje.nl entertainment

Oldenzaalsestraat 779, Enschede

Bekijk meer:entertainment
  • Wil jij een 'Nieuw in Enschede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Enschede.

adv.