Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip voor de voorjaarsvakantie: bezoek het Springkussen Festival

Aangeboden door Vliegveld Twenthe 5 februari 2020

Van 15 tot en met 23 februari hebben de scholieren in Enschede voorjaarsvakantie. Heb jij jonge kinderen en ben je op zoek naar een leuk uitje voor die week? Breng dan een bezoekje aan het Springkussen Festival. Deze vakantie vindt het festival niet vier maar zelfs vijf dagen plaats!

Van maandag 17 februari tot en met vrijdag 21 februari kunnen kinderen zich weer helemaal uitleven tijdens het Springkussen Festival bij Vliegveld Twenthe. Hangar 11 verandert vijf dagen lang in één groot speelparadijs. Dit gezellige evenement wordt iedere editie verder uitbreid en ook dit jaar kun je weer nieuwe elementen verwachten. Zo staat de FC Twente Kidsclub op 20 en 21 februari op het festival.

Springkussen Festival voorjaar 2020

Naast de springkussens worden er nog meer leuke activiteiten georganiseerd. Zo is er een toffe lasergame arena, een 55 meter lange stormbaan en staat de sweeper in de evenementenhal. Ook kan er gedanst worden bij de kinderdisco, je kunt een knotsgek kapsel laten maken in de kappershoek en je kunt geschminkt worden als je favoriete held. Verder is er een knutselhoekje waar je de leukste dingen kunt maken. Tevens is het mogelijk om achter het stuur te kruipen van gave legertrucks en er staat zelfs een echte straaljager in de hangaar!

Foto: Facebook Springkussen Festival

Ook voor de allerkleinsten

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. Voor de allerkleinsten is er namelijk een speciale peuterhoek gecreëerd. Zo weet je als ouder in ieder geval zeker dat jouw kindje in een rustige omgeving kan spelen. Ook de bioscoopbus leent zich uitstekend om even tot rust te komen en lekker een boekje te lezen of een film te kijken. Daarnaast is er dit jaar een subruimte gemaakt waar de kleintjes onder enthousiaste begeleiding en in teamverband een spel kunnen spelen. Knuffelbeer Jip heeft zich namelijk verstopt en door raadsels op te lossen en spelletjes te spelen, wordt de verstopplek ontrafeld.

Gratis Wifi

Terwijl de kids alle springkussens aan het uitproberen zijn, kunnen de ouders genieten van een kop verse koffie of een lekkere lunch op het cateringplein. De hele hal wordt voorzien van gratis Wifi, dus even je e-mails checken is geen probleem.

Foto: Facebook Springkussen Festival

De jarige mag gratis naar binnen

Is jouw zoon of dochter jarig tussen 17 februari en 21 februari? Goed nieuws, want alle jarige kinderen mogen het Springkussen Festival gratis bezoeken! Wel even een ID-kaart meenemen natuurlijk, dan kun je bij de kassa een kaartje ophalen en je krijgt er ook nog eens een Springbox bij.

  • Wanneer? Van 17 februari tot en met 21 februari tussen 10.00 uur en 17.00 uur
  • Waar? Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie – Hangar 11
  • Kosten? Een regulier kaartje kost €9,50 per persoon, maar met een Earlybird ticket ben je goedkoper uit. Ouders zijn gratis

Bezoek de website en de Facebookpagina voor meer informatie en praktische zaken.


Meer over Vliegveld Twenthe ontdekken?

Vliegveld Twenthe entertainment

Vliegveldweg 345, Enschede

Bekijk meer:entertainment

adv.