Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Springkussen Festival 2019: boek nu je kaartje met korting!

Aangeboden door Vliegveld Twenthe 9 oktober 2019

Ben jij op zoek naar een geschikt uitje voor de herfstvakantie? Weer of geen weer, met een bezoek aan het Springkussen Festival zit je altijd goed. Een regulier kaartje kost €9,50, maar nu profiteer je nog van korting.

Springkussen Festival 2019

Van dinsdag 22 oktober tot en met vrijdag 25 oktober kunnen kinderen zich weer helemaal uitleven tijdens het Springkussen Festival bij Vliegveld Twenthe. Hangar 11 verandert vier dagen lang in één groot speelparadijs. Dit gezellige evenement wordt iedere editie verder uitbreid en ook dit jaar kun je weer nieuwe elementen verwachten. Zo is er dit jaar een gave lasergame ruimte met obstakels toegevoegd aan het festival.

springkussen-festival-herfst-16-4

Naast de springkussens worden er nog meer leuke activiteiten georganiseerd. Zo kan er gedanst worden bij de kinderdisco, je kunt een knotsgek kapsel laten maken in de kappershoek en je kunt geschminkt worden als je favoriete held. Ook is er een knutselhoekje waar je de leukste dingen kunt maken. Tevens is het mogelijk om achter het stuur te kruipen van gave legertrucks en er staat zelfs een echte straaljager in de hangaar!

Ook voor de allerkleinsten

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. Voor de allerkleinsten is er namelijk een speciale peuterhoek gecreëerd. Zo weet je als ouder in ieder geval zeker dat jouw kindje in een rustige omgeving kan spelen. Ook de bioscoopbus leent zich uitstekend om even tot rust te komen en lekker een boekje te lezen of een film te kijken. Daarnaast is er dit jaar een nieuwe subruimte gemaakt waar de kleintjes onder enthousiaste begeleiding en in teamverband een spel kunnen spelen. Knuffelbeer Jip heeft zich namelijk verstopt en door raadsels op te lossen en spelletjes te spelen, wordt de verstopplek ontrafeld.

Gratis Wifi

Terwijl de kids alle springkussens aan het uitproberen zijn, kunnen de ouders genieten van een kop verse koffie of een lekkere lunch op het cateringplein. De hele hal wordt voorzien van gratis Wifi, dus even je e-mails checken is geen probleem.

springkussen festival enschede

De jarige mag gratis naar binnen

Is jouw zoon of dochter jarig tussen 22 en 25 oktober? Goed nieuws, want alle jarige kinderen mogen het Springkussen Festival gratis bezoeken! Wel even je identiteitsbewijs meenemen natuurlijk, dan kun je bij de kassa een kaartje ophalen en je krijgt er ook nog eens een Springbox bij.

  • Wanneer? Van 22 oktober tot en met 25 oktober tussen 10.00 uur en 17.00 uur
  • Waar? Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie – Hangar 11
  • Kosten? Een regulier kaartje kost €9,50 per persoon, maar met een Earlybird ticket ben je goedkoper uit. Ouders zijn gratis

Bezoek de website voor meer informatie en praktische zaken.


Meer over Vliegveld Twenthe ontdekken?

Vliegveld Twenthe entertainment

Vliegveldweg 345, Enschede

Bekijk meer:entertainment

adv.