Skateboarders opgelet! Laat je tricks zien tijdens de Pola Contest 2018

Door Annelynn Kooistra 14 november 2018

Aanstaande zaterdag 17 november kun je in Enschede meedoen met de zesde editie van de Pola Contest. De wat? Het grootste skatefestijn van Twente dat ieder jaar georganiseerd wordt door Skatepark De Fabriek. 

Wat kun je verwachten? In ieder geval heel veel skatekunsten op eredivisieniveau. En als je meedoet, sleep je misschien wel de prijzenpot van 1.000 euro binnen!

Meedoen?

Vanaf zaterdag 11.00 uur is het skatepark in de Performance Factory geopend en kunnen deelnemers (professioneel of niet) voor vijf euro zich inschrijven. Om 13.00 uur gaan de kwalificaties van start met vette muziek van onder andere DJ Bassiebasic op de achtergrond. De wedstrijden (Best Trick en Best Run) zijn op het voormalige polaroidterrein. Voor de allerjongsten tot en met 15 jaar is er ook een wedstrijd (Best Trick Kids) geregeld.

Niet handig met een skateboard? Gewoon lekker (gratis) kijken naar het skatespektakel, kan ook.

Foto: Facebook Skateboard Vereniging de Fabriek

Wat is de de Fabriek?

Skateboard Vereniging De Fabriek ontstond in 2001 om skateboarders en jongeren in Enschede samen te brengen. In de Performance Factory geeft de Fabriek onder andere skatelessen, workshops en evenementen voor jong en oud.


Meer over Skatepark De Fabriek ontdekken?

Skatepark De Fabriek sport en bewegen

Nu gesloten14:00 - 23:00

Hoge Bothoffstraat 45 , Enschede

Bekijk meer:sport en bewegen

Meer over

Doen Getipt

adv.